Miljonu mantiniece Parisa Hiltone Jūrmalā uzvedās kā vienkārša amerikāniete (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pagājušās nedēļas nogalē Krievijas augstā humora šova «Comedy Club» desmitās jubilejas ietvaros kā īpašā goda viešņa Jūrmalā ieradās pasaulē populārā ballīšu karaliene Parisa Hiltone (32). Lai arī Parisai bija sava komanda, kas viņu pavadīja uz Latviju, šeit miljonu mantiniece izmantoja friziera, grimētājas, kā arī citus piedāvātos vietējos pakalpojumus.

Gan žurnālisti, fotogrāfi, gan «Comedy Club» pasākuma rīkotāji pēc Parisas Hiltones viesošanās Latvijā atzina, ka ar miljonu mantinieci bijis ļoti vienkārši un patīkami sastrādāties. «Nekādi pasaules zvaigžņu cienīgi izgājieni vai ambīcijas. Nekāda glamūra, Parisa ir vienkārša amerikāniete. Viņa bija sajūsmā par šeit sastaptajiem cilvēkiem. Pēc tam, kad Parisa bija beigusi savu uzstāšanos, viņa atnāca uz aizkulisēm, un tad sanāca tā vairāk aprunāties. Viņa atklāja, ka gribētu kādreiz atkal paviesoties Latvijā,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina Jūrmalas privātās pludmales «Havana Lounge Club» mākslinieciskais vadītājs Jevgeņijs Novikovs.

Latvijā Parisa bija tikai nepilnu diennakti. Atlidoja 2. augusta pusdienlaikā, bet jau 3. augustā sešos no rīta devās atpakaļ uz Spānijas salu Ibisu, kur kopā ar savu mīļoto puisi, modeli Riveru Viperu bauda atpūtu.

Pāris stundas Parisa uzturējās Vecrīgas piecu zvaigžņu viesnīcā «Royal Square Hotel», lai sapostos vakara pasākumiem. Viesnīcā pie Parisas ieradās frizieris un salonu «Pastelle» īpašnieks Edgars Zablockis un grima māksliniece Dita Grauda. Edgars Hiltonei veidoja frizūru, bet Dita uzklāja grimu.

Sarunā ar «Sejām» Edgars atklāj, ka ļoti viegli bijis veidot matus miljonu mantiniecei. «Ar Parisu tikos pirmo reizi dzīvē. Pirms tam aizsūtīju viņai savu CV un fotogrāfijas ar frizūrām, kuras esmu veidojis. Iepazinusies ar manu CV, Parisa apstiprināja, ka vēlas, lai šā pasākuma laikā veidoju viņai matus. Ļoti interesanti bija strādāt ar Parisu. Viņa ir labs, adekvāts un interesants cilvēks,» atklāj frizieris.

Parisas frizūra tika veidota ar amerikāņu matu kosmētikas zīmola «CHI» produktiem. «Izmantoju zīdu, laku, speciālu protektoru, kas aizsargā matus no siltuma,» skaidro frizieris.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu