Latvijā ieradusies miljonu mantiniece un ballīšu karaliene Parisa Hiltone (100)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

2. augusta pēcpusdienā ar lidmašīnu no Spānijas salas Ibizas Latvijā ieradās miljonu mantiniece un ballīšu karaliene Parisa Hiltone (32). Augstā viešņa pie mums viesojas par godu Krievijas humora šova «Comedy Club» desmitās jubilejas svinībām, kas norisinās Jūrmalā.

Taisnā ceļā no lidostas Parisa Hiltone ar savu pavadošo svītu devās uz Jūrmalu, uz Dzintaru koncertzāli, kur norisinājās šā vakara šova ģenerālmēģinājums. Pasaulē slavenā miljonu mantiniece un ballīšu karaliene «Comedy Club» otrās dienas šovā izpildīs speciāli sagatavotu svētku priekšnesumu – apsveikumu rezidentiem. Pēc mēģinājuma Parisa no Jūrmalas ar savu pavadošo svītu mēroja ceļu uz Vecrīgas piecu zvaigžņu viesnīcu «Royal Square Hotel», lai sapostos pirms lielā vakara pasākuma Jūrmalā.

Savukārt pēc šova Dzintaru koncertzālē Parisa Hiltone kā īpašā viešņa būs sastopama nakts ballītē Jūrmalas privātajā pludmalē «Havana Lounge Club», kur speciāli festivāla viesiem uz skaņuplašu atskaņotāja spēlēs deju mūziku. Taču jau agri no rīta Parisa, kuru pavada viņas puisis modelis Rivers Vipers, dosies prom no Latvijas.

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu