"Positivus" pirmajā dienā salaulājušies 100 pāri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespēju salaulāties festivāla "Positivus" laikā pirmajā dienā izmantojuši 100 pāri, informēja "Tele2" sabiedrisko attiecību konsultante Velga Ozola.

Iespēju festivālā esošajiem pāriem piedzīvot improvizētu laulību ceremoniju un saņemt laulības apliecinājumu "Laulību kapellā" šogad piedāvā "Tele2". Laulību kapella darbosies līdz sestdienas pusnaktij.

Jau ziņots, ka Salacgrīvā turpinās piektais mūzikas un mākslas festivāls "Positivus", kurā šovakar uzstāsies vieni no gaidītākajiem festivāla viesiem - britu grupa "James".

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad festivālā muzikālās aktivitātes notiks uz vairākām skatuvēm, un šovakar uz galvenās "Tele2" skatuves uzstāsies pašmāju grupa "Satellites LV", britu mūziķis "King Charles", muzikālā apvienība "Ok Go", Marks Ronsons un "The Business Intl", kā arī elektroniskās mūzikas duets "Röyksopp".

Savukārt uz "Cēsu alus" skatuves muzikālā programma tiks piedāvāta jau no plkst.12.30, kad uzstāsies grupa "Auļi". Uz šīs skatuves šodien uzstāsies arī "Dzelzs vilks", "Iiris", igauņu grupa "Ewert and The Two Dragons", Kopenhāgenas grupa "Alcoholic Faith Mission", britu indīroka grupa "Chapel Club", amerikāņu dziesmu autore un izpildītāja "Glasser", kanādiešu grupa "Austra" un Baltimoras drīmpopa duets "Beach House".

Jau trešo gadu festivāla teritorijā atsevišķa skatuve būs "Red Bull Music Academy", kur festivāla laikā uzstājas pasaulē un Baltijā atzīti mūzikas mākslinieki, kas saistīti ar "Red Bull Music Academy" radošajām darbnīcām.

Ar muzikālo programmu uz "Red Bull Music Academy" skatuves šodien uzstāsies dīdžeji un dīdžeju apvienības "Scratch Perverts", "RBMA Coach Session", "Crystral Sound System", "Kaur Kareda", "Oyt", "Innocent Sorcerers" un citi.

Par interesantu muzikālo programmu būs parūpējusies arī "I Love You" skatuve, kur šovakar uzstāsies "Aparāts", "Momend", "Bērnības milicija", "Starmetis", "Acid Rain", Andis Grīva un "Gines Rekordu Orķestris", kā arī "Colours of Bubbles", "Lie Lie Sister", "Black Apple Market" un "The Mundane".

Par festivāla neatņemamu sastāvdaļu kļuvusi arī brīvdabas kinozāle, kur šoreiz tiks demonstrētas arī vairākas jaunākās Latvijā tapušās filmas. Šodien festivāla viesi varēs noskatīties filmas "Dubļi", "Bēgums", "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Iluzionists", "Pareizi uzlidot", Arnolda Burova animācijas filmu izlase un daudzas citas interesantas filmas.

Tāpat kā citus gadus, netālu no festivāla teritorijas atradīsies telšu pilsētiņa, ko jau trešo gadu savā paspārnē ņēmusi Latvijā populārākā kafija "Merrild", savukārt jau otro gadu festivālā darbosies īpaši iekārtota un vēl plašāka teritorija festivāla jaunajiem faniem - "Caparol bērnu sala", kas piedāvās bērnu pieskatīšanu, kā arī daudzveidīgas izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes kopā ar profesionālām audzinātājām no privātā bērnudārza "Prosum", Leļļu mākslas muzeju, radošo kolektīvu bērniem "Dīvāniņš saulrietā" un studiju "Dabas vēstniecība".

Šogad kopējais festivāla budžets ir 1 miljons eiro (702 800 latu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu