Sākas «Positivus» festivāls (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/Rīga 2014

Ar ballīti telšu pilsētiņa Salacgrīvā ceturdtien sācies lielākais mūzikas festivāls Baltijā «Positivus», kas jau septīto gadu pēc kārtas pulcēs dažādu valstu spožākos mūziķus, lai priecētu festivāla apmeklētājus. Uz festivālu esam devušies arī mēs - TVNET komanda. Lieto tēmturi #positivus un varbūt tieši tavs tvīts iekļūst kādā no TVNET apskatiem vai reportāžām.

Jau ziņots, ka pirmo reizi «Positivus» festivāls notiks trīs dienu garumā, piedāvājot mūziķu koncertus līdz pat svētdienas naktij. Festivāla teritorijā darbosies sešas mūzikas skatuves un «Ādažu čipsu» kinoteātris, kur tiks demonstrētas dažādas filmas.

Šovakar uz festivāla «Tele2» skatuves uzstāsies kanādiešu elektro-punk duets «Crystal Castles», Lielbritānijas šarmantie indī rokmūzikas pārstāvji «Noah And The Whale», Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja Iiris un Austrijas instrumentāli ambientais tehno trio «Elektro Guzzi».

Uz «Nordea» skatuves šovakar klausītājus priecēs intriģējošs mūzikas duets no ASV «Twenty One Pilots», pašmāju grupa «Zodiaks», Londonas dinamiskā indīroka apvienība «Palma Violets» un četru mūziķu apvienība «Rasabasa», kas pārstāv Lietuvas un Norvēģijas mūziķus, savukārt uz «I Love You» skatuves šovakar muzicēs lietuviešu grupa «Colours Of Bubbles», Cēsu alternatīvā indīpopa apvienība «Franco Franco», Andis Grīva, Lietuvas mākslinieki «Deeper Upper», Rīgas eksperimentālā roka un postpankroka apvienība «Parara» un pašmāju grupa «Laika suns».

«Red Bull Music Academy» skatuve šajā vakarā priecēs ar dīdžeja «Rapa», «Oogle Vision», «Kwazar», «OYT», «Mr. Nestor», «Jesse & Jimi Tenor», «Eltron John», «Jack Beats», «Riton» un «DJ Quest & Paul Oja» uzstāšanos, savukārt festivālā uz «Palladium» skatuves koncertēs pašmāju grupa «Luministic», latviešu dziesminieks Mikus Frišfelds, daudzsološa indīgrupa no Maskavas «Milk», pašmāju grupa «Very Cool People» un «Satellites LV», kā arī Igaunijas mūziķi «Elephants From Neptune».

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu