«Positivus» biļetes var samainīt pret aprocēm jau Rīgā (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai festivāla laikā mazinātu rindas pie ieejas, ceturtdien 18. jūlijā un piektdien 19. jūlijā «Positivus» festivāla trīs dienu un trīs dienu ar telts vietu biļetes iespējams samainīt pret ieejas aprocēm jau pirms festivāla, ierodoties personīgi «Rīga 2014» Mājā Esplanādē. Visērtāk apmainīt biļetes pret aprocēm jau iepriekš būs Rīgā, kad no ceturtdienas «Rīga 2014 mājā» Esplenādē darbosies Positivus Festivāla «check in» telts. Ceturtdien un piektdien no plkst. 12 līdz 20 apmeklētāji varēs iegūt festivāla aproces un tālāk doties uz festivālu. Apmaiņa būs iespējama, tikai ierodoties personīgi, jo aproces tiks aiztaisītas uz vietas.

Organizatori atgādina festivāla ierasties laicīgi, jo ierodoties festivālā līdz piektdienas plkst. 17, aptuvenais gaidīšanas laiks pie ieejas būs ap 30 min., ierodoties no 17:00 – 19:00, būs jārēķinās ar aptuveni stundu ilgu stāvēšanu rindā, savukārt pēc plkst. 19 gaidīšanas laiks var būt ilgāks par stundu.

Arī Positivus VIP viesiem šogad būs iespēja iegūt aproces pie iebraukšanas atsevišķā VIP autostāvvietā, kas mazinās rindas.

«Positivus» festivāls Salacgrīvā notiek no 19.jūlija līdz 21.jūlijam. Pirmo reizi festivāls norisinās trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19.jūlijā, 20.jūlijā un 21.jūlijā. Uz «Tele2» skatuves uzstāsies «The xx», «Sigur Rós», «Two Door Cinema Club», «Imagine Dragons», «Crystal Castles», Toms Odels, Maikls Kivanuka (Michael Kiwanuka), «Jauns Mēness», Vilijs Mūns (Willy Moon), Elektro Guzzi, «Latvian Blues Band» un Iiris. Uz «Nordea» skatuves uzstāsies «Zodiaks», !!! («chk chk chk»), «C2C», «Palma Violets», Charli XCX, «Efterklang», «The Sound Poets», Džons Grants (John Grant), «Team Ghost», «Suuns», «No Ceremony», Darwin Deez, Rasabasa, «Twenty One Pilots» u.c.

Biļetes www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā.

Foto: Kaspars Garda
Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu