Dalībnieku pūļi uz TV šova «Jaunā talantu fabrika» atlasi (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

17. jūlijā pulksten 11.00 telekompānijas LNT telpās bija novērojami plaši jauniešu pūļi. Jaunieši bija ieradušies, lai pieteiktos uz jauno talantu šovu «Jaunā talantu fabrika». Šovs ir veids kā jaunajiem dziedātājiem pilnveidoties, gūt popularitāti un iegūt jaunus draugus.

Atlases dalībnieku rindās bija novērojami citos televīzijas šovos iepazīti cilvēki. Sevi pierādīt bija ieradušies šova «O kartes skatuve» dalībnieki Māra Katarska un Mārtiņš Grunte, šova «Dziedošās ģimenes» dalībniece Arina Ņikonova, «Koru kari» dalībnieces Aminata Savodogo un Linda Zāģere.

Vēl bez šiem, dažādos šovos jau iepazītajiem jauniešiem, atlasē bija iespējams vērot daudz dažādus talantus, gan jaunos R`N`B dziedātājus, popmūzikas izpildītājus, reperus. Liels skaits jauniešu uzstājās spēlējot ģitāru.

Foto: Edgars Kalmēns

Visvairāk izcēlās Kristaps Miezis, kurš ir pieņēmis skatuves vārdu Aurums. Dziedātājam pie ģitāras ir Latvijas karodziņš, tas ir veids kā jaunietis veicina patriotismu un Latvijas mīlestību.

Jaunā dziedātāja Laura Jaunozola daudzus gadus ir dziedājusi koros un ansambļos, bet jau pusgadu ir iepazinusi karaoki un piedalās dažādos karaokes konkursos, apmeklē vairākas reizes nedēļā karaoki un dzied cilvēkiem.

Foto: Edgars Kalmēns

«Atlase ir interesanta pirmā pieredze. Bez stresa neiztikt, rokas arī trīcēja, mikrofonu turēju, lai neviens nemanītu, ka man trīc rokas. Uz otro dziesmas daļu pārgāja stress un atgriezās, kad izgāju ārā,» smejas Laura Jaunozola.

Foto: Edgars Kalmēns

Jauniete atklāj, ka no žūrijas visvairāk smaidīja Dons un izskatījās, ka arī Jolantai Gulbei – Paškevičai dziedājums likās interesants. Kā nekā ne katra meitene var nodziedāt dziesmu «I feel good» Džeimsa Brauna stiliņā.

«Biju nosolījusies nekad dzīvē nepiedalīties šāda veida šovos. Vienu vakaru sēdēju kopā ar draudzeni, ieraudzījām reklāmu un pieteicāmies. Nākamajā rītā skatījos telefonā, ko vakarā tik neesmu darījusi un atklāju pieteikumu. Sapratu, ja jau pieteicos, lieta jānoved līdz galam,» tā Laura Jaunozola.

Meitene uzsver, ka šovā iegūtā slava nav mūžīga. Viņa saprot, ka pie tās ir jāstrādā un ja vēlēsies, ko izdarīt, viss izdosies. Ir jāmeklē iespējas, nevis jāgaida, kad tās uzradīsies.

Šovs ir lieliska iespēja ikvienam Latvijas jaunietim uzsākt savu ceļu pretim mūzikai, izkopjot balsi un apgūstot dziedāšanas iemaņas pie vieniem no Latvijas labākajiem pedagogiem: Dons, Edgars Kramiņš un Jolanta Gulbe – Paškeviča.

Jauno televīzijas šovu varēs vērot «Kanālā 2» un pirmās norises tiks atrādītas jau augusta sākumā.

Foto: Edgars Kalmēns
Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu