«Positivus» apmeklētāji varēs nosūtīt pastkartes saviem iecienītajiem mūziķiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Festivāla «Positivus» apmeklētāji festivāla laikā varēs izmantot iespēju nosūtīt pastkartes saviem iecienītajiem mūziķiem, kas priecēs apmeklētājus trīs dienu garumā, no 19. līdz 21.jūlijam, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Latvijas Pasts. Tāpat ikvienam festivāla dalībniekam būs iespēja nosūtīt «Positivus» pastkartes ar īpašo festivāla zīmogu draugiem, radiem vai kaimiņiem ārpus festivāla teritorijas - uz jebkuru pasaules valsti.

«Positivus» festivālam piešķirts unikāls pasta indekss LV-4099, un zīmogs ar šo indeksu būs uz visas korespondences, kas tiks izsūtīta no festivāla īpašās pasta nodaļas. Latvijas Pasta eksprespasta nodaļas darbosies divās festivāla vietās - pie telšu pilsētiņas un festivāla teritorijā.

Latvijas Pasta eksprespasts jau otro gadu «Positivus» apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju savlaicīgi nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Nodot nosūtīšanai mantas uz «Positivus» festivāla teritoriju varēs 33 Latvijas Pasta nodaļās. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks sākta 23.jūlijā.

2012.gadā festivāla «Positivus» laikā visvairāk pastkaršu saņēma «Instrumenti», Demiens Raiss un «Keane». Pērn ārpus festivāla teritorijas tika izsūtītas vairāk nekā 800 pastkartes, no kurām aptuveni 35% aizceļoja pie adresātiem ārpus Latvijas teritorijas.

«Positivus» festivāls Salacgrīvā notiek no 19.jūlija līdz 21.jūlijam. Pirmo reizi festivāls norisinās trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19.jūlijā, 20.jūlijā un 21.jūlijā. Uz «Tele2» skatuves uzstāsies «The xx», «Sigur Rós», «Two Door Cinema Club», «Imagine Dragons», «Crystal Castles», Toms Odels, Maikls Kivanuka (Michael Kiwanuka), «Jauns Mēness», Vilijs Mūns (Willy Moon), Elektro Guzzi, «Latvian Blues Band» un Iiris. Uz «Nordea» skatuves uzstāsies «Zodiaks», !!! («chk chk chk»), «C2C», «Palma Violets», Charli XCX, «Efterklang», «The Sound Poets», Džons Grants (John Grant), «Team Ghost», «Suuns», «No Ceremony», Darwin Deez, Rasabasa, «Twenty One Pilots» u.c.

Biļetes www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu