Rods Stjuarts: Kāpēc es vēl neesmu iecelts bruņinieku kārtā? (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Rods Stjuarts (Rod Stewart) uzskata, ka bruņinieku kārtā nav iecelts tāpēc, ka savulaik devās «nodokļu trimdā». 68 gadus vecais leģendārais rokeris pameta Lielbritāniju 70.gados, jo nodokļos viņam tolaik bija jāsamaksā vairāk nekā 80% savu ieņēmumu. Viņš uzskata, ka tikai tāpēc joprojām nav saņēmis augsto pagodinājumu no karalienes Elizabetes II, kaut arī pie tāda tikuši citi nodokļu bēgļi - mūziķi Miks Džegers un Toms Džonss.

«Miks šeit nemaksā nodokļus, un Toms dzīvo Amerikā,» viņš sūkstījās žurnālam «Radio Times», tomēr piebilstot, ka tas viņu neuztraucot.

«Varbūt mans laiks vēl pienāks,» viņš turpināja. «Bet, ja tas nenotiks, es pārāk neņemšu pie sirds. Patiesībā

mums ar karalieni ir kaut kas kopīgs - viena un tā pati frizūra jau 45 gadus!»

Pie tam Stjuarts ir pārliecināts, ka koncertos uzstājoties labāk par grupas «The Rolling Stones» līderi Miku Džegeru, kas saņēma kritiķu slavinājumus par priekšnesumu Glastonberijas festivālā pagājušajā nedēļas nogalē.

«Miks ir labs blūza dziedātājs, taču viņam nav tik laba tehnika kā man. Viņš ir attīstījis labāko, uz ko ir spējīgs,» vērtēja mūziķis.

68 gadus vecais Stjuarts patlaban dzīvo Losandželosā ar sievu Peniju Lankasteru un bērniem.

Šogad viņš izdeva jaunu albumu «Time».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu