Bijusī spiedze Čepmena bildina Edvardu Snoudenu (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anna Čepmena ir atzīta par krievu spiedzi, kura slēpās Amerikā zem nekustamo īpašumu aģentes zīmes 2010. gadā. Tagad viņa darbojas kā modele un sabiedrības dāma.

Sarkanmatainā spiedze tika pieķerta nelikumīgajās darbībās 2010. gadā un kopā ar deviņiem citiem spiegiem nogādāta Maskavā kā cietumniece.

Darbojoties kā spiedze, sieviete ne reizi nav ieguvusi Maskavai noderīgu informāciju, tāpēc arī nekad nav sēdējusi cietumā.

Atgriežoties dzimtenē Čepmena tika atzīta par nacionālu zvaigzni, modeli, un viņa ir izveidojusi pati savu realitātes šovu «Pasaules noslēpumi».

Foto: AP/Scanpix


Snoudens iesprūdis Maskavas lidostā kopš 23. jūnija, jo viņa pase tika atsaukta un viņa divdesmit viens pieteikums dažādām valstīm, lai iegūtu patvērumu, noraidīts. Vīrietim, kamēr viņš iegūs jaunu pasi, būs jāuzturas lidostā.

Snoudens ir lielisks hakeris, kurš spēj ielauzties gandrīz jebkurā datu bāzē, viņš vienmēr atrod veidus, kā piekļūt telefonu un satiksmes vadības plūsmai, un veic dažādas nelegālas darbības.

Snoudens nav atbildējis uz krievu spiedzes izteikto bildinājumu. Vīrietis ir brīvs, viņa mīlestības dzīve izbeidzās šā gada maijā.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu