«Nozieguma skeleta» komanda ierodas TV6

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Septītajā iecienītā seriāla «Nozieguma skelets sezonā Būts un Brenana būs patiesi īsta komanda. Drīz pasaulē gaidāms būtkauliņš jeb… izmeklētāja un zinātnieces bērniņš. Kauliņš kļuvis jūtīgāks, bet Būts - smieklīgāks, kas noziegumu atrisināšanai piešķirs papildu asumu. Vērojiet seriāla «Nozieguma skelets» jaunāko, septīto sezonu no 5.jūlija piektdienās 21:00.

Vairāk intrigu un noslēpumu

Kanālam TV6 ir sarūpēts lielisks plāns jūlija karstajiem piektdienu vakariem. Piedāvājumā iekārtošanās ērtāk dīvānos, garšīgu uzkodu un dzērienu sagādāšana, lai veldzētos ar seriāla «Nozieguma skelets» septīto sezonu. Jaunākā no sezonām

sāksies, kad Kauliņš ir grūtniecības trešajā mēnesī.

Izrādās, ka varoņa atveidotāja, aktrise Emīlija Dešanela septītās sezonas filmēšanas laikā pati gaidīja savu pirmdzimto. Nejaušība vai sakritība? Aktrisei tika dota iespēja uz kādu laiku pilnībā iejusties grūtnieces ādā. Viņas dēls Henrijs piedzima īsi pirms tam, kad pēc scenārija bija iecerēts dzimt Būta un Brenanas bērnam. Kādā intervijā, jautājot aktrisei E.Dešanelai, kā ir tēlot viltus grūtniecību, viņa atbildējusi: «Es jutos ļoti smacīgi, tāpēc, paldies Dievam, man tā bija tikai viena epizode. Izmēģināju neskaitāmus pieliekamos vēderus, pat to, kuru bija reiz vilkusi Nikola Kidmena

Kāda Brenana izskatīsies kā grūtniece, ikviens varēs ieraudzīt jau pirmajā sērijā 5.jūlijā kanālā TV6! Brenana, kā jau grūtniece, būs ar garastāvokļu svārstībām jeb hormonu vētrām, kurām Būts centīsies braši turēties pretī. Darba būs daudz, abi mācīsies sadzīvot un pielāgoties viens otram un jaunajai situācijai. Seriāla «Nozieguma skelets» 7.sezona sāksies ar nozieguma šķetināšanu peintbola laukumā, kurā atrasts sievietes līķis. Izmeklēšana sniedz vairāk jautājumu nekā atbilžu, jo pat upuris pats nav zinājis, kas viņš ir. Intrigas un noslēpumi gaidāmi visas jaunās «Nozieguma skeleta» sezonas garumā.

Seriāla «Nozieguma skelets» septītā sezona no 5.jūlija piektdienās 21:00 TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu