Halle Berija cīnās pret paparaci (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Populārā aktrise Halle Berija zina, kādas neērtības populāriem cilvēkiem sagādā paparaci uzbrukumi. Aktrise ir uzstājusies Likumu komitejas priekšā, kur izteica atbalstu likumam, kas aizliegtu fotografēt slavenību bērnus.

Halle pamato ar savu pieredzi, stāstot, ka viņas meita nevēlas iet uz skolu, jo zina, ka, izejot ārā, pie sētas viņu ar fotoaparātiem sagaidīs onkuļi, kuri lēks ārā no krūmiem, kāps ārā no mašīnām. Paparaci biedē slavenības bērnu un ierobežo meitenītes iespēju pārvietoties.

Foto: AP/Scanpix

Aktrises uzstāšanās bija tik veiksmīga, ka to apstiprināja komitejas locekļi. Tālāk likumprojekts ir nodots uz pilnveidošanu un tālāku apstiprināšanu.

Ja likums virzīsies uz priekšu tikpat veiksmīgi, jau pavisam drīz Kalifornijā fotogrāfi nevarēs publiskot slavenību bērnu fotogrāfijas, nesaņemot rakstisku atļauju no viņu vecākiem.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu