Miks Ozoliņš lūdz ziedot naudu seriāla filmēšanai (111)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Režisors Miks Ozoliņš jau labu laiku dzīvo Amerikā un iesaistās dažādos ar filmēšanu saistītos projektos. Jaunais Mika projekts, interneta seriāls «Strings Attached» ir jau tapšanas procesā. Seriālā piedalīsies pats Miks kopā ar savu mīļoto sievieti Kimu Inci un abu kopīgo meitiņu.

Mika Ozoliņa jaunā ideja balstīta uz mākslinieku, seksa atkarīgo, ģimenes cilvēku un viņa piedzīvojumiem, dzīvi un sevis izzināšanu.

Scenārijs tapa divu gadu laikā, un par iedvesmas objektiem kalpoja seriāli «Californication» un «Girls». Sižetiski jaunieši vēlējās pievērst uzmanību savas paaudzes attiecībām, romantikai, bērnu audzināšanai un sevis nepazaudēšanai. Kā gan tas iespējams, ka kāds spēj dzīvot ģimenes dzīvi, it kā noenkuroties, bet tajā pašā laikā palikt tikpat brīvs un stilīgs kā pirms tam?

Foto: Ekrānuzņēmums no video

«Strings Attached» būs pusstundas drāmas komēdija, kas stāstīs par Maksu, bijušo pleiboju, kurš ir kļuvis par mākslinieku un ģimenes cilvēku. Kad uzpeld seksa ieraksts, rodas dažādas nesaprašanās, problēmas gan darbā, gan ģimenē, parādās dažādi interesanti raksturi un sižeta ievirzes.

Lai to visu redzētu, Miks Ozoliņš lūdz cilvēkus palīdzēt un ziedot naudu viņa sapņa īstenošanai. Pagaidām, lai piepildītu režisora un viņa mīļotās sievietes sapni, savākts tikai 34% nepieciešamo līdzekļu, vēl garš ceļš ejams.



Komentāri (111)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu