Kultūras ministrei kleita kā jaunam skuķim (87)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende pagājušajā nedēļā apmeklēja pasākumu par godu populārās indiešu deju dejotājas, Ņujorkā dzīvojošās latvietes Vijas Vētras 90. jubilejai un 70 mūža gadiem, kas veltīti dejai un skatuvei. Kultūras ministre, kāpjot uz skatuves un sakot uzrunu Vijai Vētrai, ar savu kleitiņu pārsteidza vecāka gada gājuma kundzītes, kuras atzina, ka šādi piedienas jauniem skuķiem tērpties, nevis sievietei gados.

Lūk, šādu zvanveida kleitu kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende bija izvēlējusies, pošoties uz Rīgas Latviešu biedrības namu, kur norisinājās pasaulē pazīstamās latvietes, indiešu deju dejotājas Vijas Vētras lielās jubilejas koncerts.

Sirmas kundzītes koncerta laikā sarunājās, un kultūras ministres pikantā kleitiņa izpelnījās kritiskas piezīmes. Dāmas atzina, ka 49 gadu vecumā nepieklājas tik meitenīgas kleitiņas valkāt, kā arī kleitas garumam būtu jāsniedzas pāri celim.

Šajā tērpā kultūras ministre jau redzēta arī iepriekš. Žurnāls «Vakara Ziņas» Žaneti Jaunzemi-Grendi šā gada sākumā sastapa Latvijas Nacionālā teātra pirmizrādē «Venēcijas tirgotājs».

«Vakara Ziņu» eksperts, modes mākslinieks Gints Bude kultūras ministres ģērbšanās stilu komentējis: «Es nesaku, ka ministre nevar valkāt īsus svārkus un izrādīt kājas – var! Var arī ķīseli no grīdas uzlaizīt un zupu ēst, smeļot saujā. Taču ir vispārpieņemtas kultūras normas.»

Komentāri (87)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu