Ekstrēmās robežas ar Čārliju Būrmenu un viņa draugiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trauksmains brauciens ar motociklu, plaši Āfrikas masīvi, gara okeāna piekraste, brīnišķīga ainava un sena kultūra – tas gaida jaunā seriāla «Ekstrēmās robežas» otrajā sezonā. Skatītāji varēs ieraudzīt Āfrikas slavenākā simbola - Tāfelberha pakāji, Tugelas ūdenskritumu, apmeklēt Lielo Sentlūsijas parku un daudzas citas vietas kopā ar Čārliju Būrmenu un viņa draugiem.

Čārlijs Būrmens (Charley Boorman) ir piedzīvojumu meklētājs un rakstnieks, kurš ar visu, ko izjutis un izbaudījis ceļojuma laikā, dalās īpašos stāstos. Viņš ir iemantojis popularitāti un daudzu jo daudzu skatītāju un literātu uzmanību ar savu harismātisko personību un dzīves uztveri. Kā stāsta pats Č.Būrmens,

piedzīvojumu gars viņam ir asinīs jau kopš bērnības dienām.

Jau toreiz viņš jājis ar zirgiem, braucis ar motocikliem, kāpis kalnos un nodarbojies ar citām aktivitātēm. Lai to darītu, ir nepieciešama interese, un tās Č.Būrmenam netrūka it nemaz. Aizrautība, nezūdošs ceļotāja gars un interese par pasauli pavadīja Č.Būrmenu arī vēlāk, piedaloties Dakāras rallijā un seriālā «Garais ceļš apkārt pasaulei» ar kinozvaigzni Jūenu Makgregoru. Savukārt kopā ar producentu un režisoru Rasu Malkinu Č.Būrmens izdzīvos jaunus piedzīvojumus projekta «Ekstrēmās robežas» otrajā sezonā.

Ekstrēms piedzīvojums

«Visaizraujošākais Āfrikas braucienā un arī daudzos citos ceļojumos ir tas, ka nekad nevaram zināt, kas mūs sagaidīs šodien, rīt vai parīt. Ar ko pārsteigs konkrētā valsts, uz kuru dosimies, ko redzēsim un izbaudīsim.

Par Āfriku noteikti varu teikt, ka tā ir īstu piedzīvojumu pilna valsts.

Vistrakākais, ko paveicu, bija laišanās ar izpletni, man pie muguras bija piestiprināts motors, kas nodrošināja iespēju redzēt visu no putna lidojuma. Šis lidojums bija bīstams, jo pacelšanās notika ļoti tuvu dzīvnieku rezervātam, kurā dzīvo lauvas, žirafes un citi zvēri, tāpēc, ja es kaut mazliet nokļūdītos, būtu nolaidies starp viņiem,» par piedzīvoto vairāk atklāj pats Č.Būrmens.

Kas sagaida jaunajā sezonā?!

Seriāla «Ekstrēmās robežas» (Extreme Frontiers) otrajā sezonā nenogurdināmais piedzīvojumu meklētājs Č.Būrmens kopā ar draugu Rasu Malkinu iedarbina motociklus un dodas aizraujošā piedzīvojumā pa Dienvidāfriku. Ceļojuma laikā Č.Būrmens iemēģinās roku dažādos sarežģītos arodos. Kopumā filmēšana ilga divus mēnešus, un abiem piedzīvojumu meklētājiem tika dota iespēja pilnībā iepazīt visus Āfrikas valsts nostūrus, tās seno kultūru, neparastos cilvēkus, brīnišķīgo dabu un baudīt elpu aizraujošas dēkas. Č.Būrmena ceļojums sāksies valsts slavenākā simbola – Tāfelberha – pakājē, un tālāk viņa ceļš vedīs uz Robenu, kur 18 gadus dzīvoja Nelsons Mandela. Pēc tam viņš dosies braucienā gar okeāna krastu. Č.Būrmenam un komandu ceļā pārsteigs kāda ķibele treilerim, taču tā ātri vien tiks novērsta. Tālāk ceļš vedīs uz dienvidiem no Durbanas, kur Č.Būrmens iepazīs vietējo dzīvi un dosies ar komandu uz Lesoto pavadīt nakti Tugelas ūdenskrituma virsotnē. Pēc tam piedzīvojuma meklētāji apmeklēs Lielo Sentlūsijas mitraiņu parku, bet Krīgera nacionālajā parkā baudīs brīnišķīgās dabas ainavas un vēros savvaļas dzīvniekus. Savukārt Kgalagadi nacionālajā parkā kopā ar vietējo cilti tiks apgūtas lauvu izsekošanas iemaņas, kā arī darbs uz īsta dimantu ieguves kuģa.

«Ekstrēmo robežu» otrā sezona no 14. jūnija 22:10 piektdienās kanālā Viasat Explorer.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu