«I Love You» skatuves programma «Positivus» festivālā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar uz «Positivus» festivāla «I Love You» skatuves programmu papildinās iecienītas pašmāju un Baltijas grupas, taču arī šogad uz šīs skatuves būs gaidāms muzikāls pārsteigums - iepriekš neizziņotu grupu koncerts. Uz «I Love You» skatuves uzstāsies arī grupa «Bērnības milicija», «Tribes of the City», «Parara», «Sibyl Vane» un citi, informē «Positivus Music» pārstāve Maija Anna Ludbārža.

19.jūlijā festivālu uz šīs skatuves atklās Cēsu eksperimentālās popmūzikas apvienība «Franco Franco», daudzsološie Lietuvas rokmūziķi «Deeper Upper» un eksperimentālā roka un postpankroka apvienība «Parara». Vakara gaitā uz skatuves koncertēs arī «Colours of Bubbles» un daudzpusīgie visuma apceļotāji «Laika Suns».

Savukārt 20.jūlijā festivāla otro dienu uz «I Love You» skatuves iesāks lirisku melodiju un rokenrola ritmu meistari «Them Lemons», kuriem sekos «Carnival Youth», jaunā latviešu dziesminiece Alise Joste, «Momend» un Lietuvas pārliecinošais alternatīvās un elektronikas žanra debitants Markas Palubenka. Igaunijas vēsmas festivālā iedvesīs sintpopa apvienība «Zebra Island» un Latvijā plaši pazīstamie roka, blūza un popmūzikas pārstāvji «Sibyl Vane». Turpinot tradīcijas, sestdienas noslēgumā klausītājus patīkami pārsteigs kāds noslēpumains priekšnesums.

Festivāla pēdējā dienā, 21.jūlijā, «I Love You» skatuvi pieskandinās nepieradinātā un neprognozējamā apvienība «Stūrī Zēvele», igauņu pārsteidzošie mūziķi «Odd Hugo» un Anete, kā arī Lietuvas melodiski elektroniskā apvienība «Without Letters», bet par enerģisku un neaizmirstamu festivāla izskaņu parūpēsies Latvijas indīroka leģenda «Bērnības milicija» un sapņainā alternatīvā poproka apvienība «Tribes of the City».

Jau ziņots, ka lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā «Positivus» jau septīto reizi notiks Salacgrīvā, taču pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no 19.jūlija līdz 21.jūlijam.

Festivālā uz «Tele2» skatuves uzstāsies «The xx», «Sigur Rós», «Two Door Cinema Club», «Imagine Dragons», «Crystal Castles», Toms Odells, Maikls Kivanuka, «Jauns mēness», Vilijs Mūns, «The Joy Formidable», «Elektro Guzzi» un Iiris, savukārt uz «Nordea» skatuves uzstāsies «Zodiaks», «chk chk chk», «Palma Violets», «Charli XCX», «Efterklang», Džons Grants, «Team Ghost», «Suuns», «No Ceremony», «Darwin Deez» un «Twenty One Pilots».

Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties «www.positivusfestival.com», «Nordea» bankomātos visā Latvijā un «Biļešu servisa» kasēs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu