Opā! Ruski un Tumakovu uzmet tumšmatainā daiļava (70)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Garais

11.maija pievakarē TV šova «OKartes skatuve» otrās sezonas uzvarētājs Mārtiņš Ruskis nodeva sava talanta cienītāju vērtējumam jaunu dziesmu «Tev». Filmējot videoklipu, tā varoņi Mārtiņš Ruskis un dejotājs, arī horeogrāfs Deniss Tumakovs sarīkoja pamatīgu kautiņu kādas tumšmatainas daiļavas dēļ. Tiesa gan, no īstas mīlas ne vēsts, jo Mārtiņa un Denisa izspēlētā greizsirdība mīlas dēļ ir tikai videoklipa sižets.

Ir apritējis gads, kopš Mārtiņš uzvarēja LNT veidotajā TV šovā «OKartes skatuve». Tādēļ gada jubilejai par godu Mārtiņš nolēma izdot savu dziesmu «Tev», kuras vārdu un mūzikas autors ir pats dziedātājs, bet muzikālo aranžējumu veidojis Jānis Čubars.

Mārtiņš uzskata: «Paša radītai un izlolotai dziesmai uzreiz ir cita vērtība. Vislabākās lietas notiek mirkļa iespaidā, un tieši šādā veidā tapa dziesma «Tev». Tas bija viens mirklis! Aizdomājos par to, ka cilvēki viens otru novērtē tikai tajā brīdī, kad kāds ir novērsies vai attiecības ir beigušās un ir zaudēta interese, bet palikušas jūtas! Pārņem sajūta, ka tevi novērtē tikai tad, kad esi jau aizgājis prom no attiecībām!»

Savukārt par video dziedātājs saka: «Saņēmu dziesmas ierakstu, un man bija pilnīgi skaidrs, ka nevēlos tā vienkārši izdot dziesmu un viss. Vēlējos veidot dziesmai video. Uzreiz sapratu, ka no idejas līdz skatāmam materiālam paies kāds laiciņš. Video veidošanu uzticēju «Wolfstudio» - Uldim Vilkam. Nekad vēl pats nebiju rakstījis scenāriju videoklipam, tādēļ uzaicināju komandai piebiedroties Martinu Volveru. Martins strādā producentu komandā «Virgin Media» Anglijā un veido video tādām zvaigznēm, kā Džordžs Maikls, «Girls Aloud», «Will.I.Am» un citiem māksliniekiem. Tieši ar Martinu salikām kopā visas idejas, ko biju izlolojis, kādam jābūt galarezultātam – dziesmas «Tev» videoversijai.»

Pēc scenārija izveidošanas meklējām atbilstošus aktierus. Manuprāt, mums ļoti paveicās, jo iepazināmies ar videoklipa galveno varoni Valēriju - ārkārtīgi skaistu, patīkamu un talantīgu meiteni. Uzrunājām dejotāju un horeogrāfu Denisu Tumakovu, kurš lieliski iekļāvās mūsu komandā un piekrita filmēties video, nebūt ne pozitīvā tēla lomā. Video filmēšana mums kopumā prasīja trīs pozitīvas, notikumiem bagātas dienas,» atklāj Mārtiņš.

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu