Adele atkal nr.1. "Foo Fighters" nr.2

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pagājušonedēļ amerikāņu rokgrupa "Foo Fighters" beidzot bija apturējusi britu "baltā" soula dīvas Adeles valdīšanu Apvienotās Karalistes albumu topā, bet šonedēļ Totenhemas zvaigzne ir atgriezusies 1.vietā, ziņo ārvalstu prese.

Adeles jaunais ieraksts "21" Apvienotās Karalistes albumu topā dominē jau 13 nedēļas. Arī dziedātājas debijas ieraksts "19" saglabājis 3.vietu.

Līdz ar to Deiva Grola (Dave Grohl) grupas jaunais albums "Wasting Light", kas tapis bijušā trio "Nirvana" bundzinieka garāžā un kuru producējis Bačs Vigs (Butch Vig), kurš producējis arī "Nirvana" 1991.gada albumu "Nevermind", noslīdējis uz 2.vietu.

Uzlecošā britu hiphopa zvaigzne Čipmanks (Chipmunk) jeb īstajā vārdā Džamals Faifs (Jamal Fyffe) ar savu jauno studijas albumu "Transition" kā augstākais jaunums nr.10. Savukārt raidsabiedrības BBC aptaujas "Sound of 2011" ceturtās vietas ieguvējs, "BRIT" skolas absolvents, 28 gadus vecais londonietis Džeimijs Vūns (Jamie Woon) ar savu ierakstu "Mirrorwriting" kā jaunums 15.vietā.

Britu grupas "Guillemots" jeb "gUiLLeMoTs" albums "Walk The River" nr.26. Britu politiskā grupa "The King Blues" ar "Punk & Poetry" nr. 31, savukārt leģendārā Deivida Koverdeila (David Coverdale) rokgrupa "Whitesnake", kas savulaik viesojusies arī Rīgā, ar savu jauno albumu "Forevermore" 33.vietā.

Adele
Adele Foto: Youtube

Singlu konkurencē 1.vietā otro nedēļu pēc kārtas jauns amerikāņu elektrohopa (electro hop) dueta "LMFAO" singls "Party Rock Anthem". 2.vietā jauns repera "Wretch 32" un mākslinieka "Example" kopdarbs "Unorthodox", kura pamatā samplēts klasiskais grupas "The Stone Roses" skaņdarbs "Fool's Gold".

Pateicoties televīzijas šova "Britain's Got Talent" dalībniekam Maiklam Kolingsam (Michael Collings), topa 4.vietā nokļuvusi savulaik populārās dziedātājas Treisijas Čepenas 1988.gada dziesma "Fast Car"

Top10 albumi

1. Adele - '21'

2. Foo Fighters - 'Wasting Light'

3. Adele - '19'

4. Jessie J - 'Who You Are'

5. Rihanna - 'Loud'

6. Cee Lo Green - 'The Lady Killer'

7. Bruno Mars - 'Doo Wops & Hooligans'

8. Katy B - 'On A Mission'

9. Glee Cast - 'Glee The Music Vol 5'

10. Chipmunk - 'Transition'

Top10 singli

1. LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock - 'Party Rock Anthem'

2. Wretch 32 feat. Example - 'Unorthodox'

3. Jennifer Lopez feat. Pitbull - 'On The Floor'

4. Tracy Chapman - 'Fast Car'

5. Chris Brown feat. Benny Benassi - 'Beautiful People'

6. Snoop Dogg - 'Sweat (David Guetta Remix)'

7. Katy Perry feat. Kanye West - 'ET'

8. Black Eyed Peas - 'Just Can't Get Enough'

9. Lady Gaga - 'Judas'

10. Mann feat. 50 Cent - 'Buzzin'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu