Beks gatavo akustisku albumu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu mūziķis Beks (Beck) šogad izlaidīs akustisku albumu. Gaidāmā ieraksta nosaukums vēl nav atklāts, taču mūzikas portāls «Pitchfork» raksta, ka tā ideja radusies «iedvesmas uzplūdā», kad Beks pagājušogad jauna albuma vietā izdeva nošu grāmatu.

Šovasar mūziķis dosies solo koncertturnejā pa Ziemeļameriku, kurā spēlēs jaunās dziesmas, kā arī sniegs vairākas uzstāšanās ar pavadošo grupu. 27.jūlijā viņš uzstāsies «Americanarama» festivālā, kurā piedalīsies arī tādas mūzikas zvaigznes kā Bobs Dilans un «My Morning Jacket».

Pagājušogad intervijā ar mūzikas izdevumu NME Beks ļāva noprast, ka 2013.gadā plāno izdot divus albumus.

«Man ir jauna mūzika, un drīz tā iznāks!» viņš sacīja. «Ir ieraksts, ko sāku 2008.gadā. Es to ilgi biju atlicis malā, taču nesen apstrādāju dažas no dziesmām. Tās iznāks, taču vēl nezinu, vai kā singli, minialbumi vai pilna izmēra albumi. Man ir arī materiāls, ko pagājušogad ierakstīju Nešvilā, ko es varbūt pabeigšu, bet varbūt tomēr ne.»

Beka pēdējais studijas albums «Modern Guilt» iznāca 2008.gadā.

2012.gada maijā viņš mūziķa Džeka Vaita ierakstu kompānijas paspārnē izdeva dziesmu «I Just Started Hating Some People Today».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu