Kino nakts ar aktrisi Amandu Seifrīdu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jaunatvērtais kinoteātris "Multikino" (modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71) aicina uz zvaigznes nakti ar aktrisi Amandu Seifrīdu (Amanda Seyfried), kas notiks sestdien, 16. aprīlī, plkst. 21, informē kinoteātrī.

Kinozvaigznei veltītajā naktī skatītājiem būs iespēja noskatīties trīs filmas, kurās galveno lomu atveido Holivudas aktrise Amanda Seifrīda: "Vēstules Džuljetai" ("Letters to Juliet"), "Hloja" ("Chloe") un pirms pirmizrādes filmu "Sarkangalvīte" ("Red Riding Hood "), kura uz lielajiem ekrāniem Latvijā gaidāma tikai no 22. aprīļa.

"Vēstules Džuljetai" (2010)

Jauna amerikāniete Sofija dodas ceļojumā uz romantisko Itālijas pilsētu Veronu – vietu, kur Romeo satika Džuljetu. Tur viņa iepazīstas ar brīvprātīgo grupu, kas atbild uz Džuljetai adresētām vēstulēm, kurās viņai lūgts padoms attiecību jautājumos. Sofija atrod pirms 50 gadiem rakstītu vēstuli un uzraksta atbildi. Meitenei par pārsteigumu, vēstules autore Klēra pievilcīga mazdēla pavadībā ierodas Itālijā, lai atrastu līgavaini, kuru pametusi pirms daudziem gadiem. Visi trīs dodas meklēt Klēras jaunības mīlestību Lorenco. Ceļojums pa gleznaino Toskānu maina Sofijas dzīvi un liek apjaust, ka īstu mīlestību atrast nekad nav par vēlu.

"Sarkangalvīte" (2011)

Filmas "Krēsla" režisores jaunākais darbs - fantastisks mīlas stāsts "Sarkangalvīte". Nelielā ciematā tumša un noslēpumaina meža vidū dzīvo skaista meitene vārdā Valērija (Amanda Seifrīda). Viņai un visiem ciemata iedzīvotājiem nepārtraukti draud briesmas, jo mežā dzīvo vilkatis. Valērijas vecāki pret meitenes gribu vēlas viņu izprecināt ciema bagātākajam puisim, bet Valērija mīl izskatīgo un drosmīgo Pīteru, ar kuru viņa gājusi medībās jau kopš bērnības. Pīters un Valērija gatavojas bēgt, taču, iestājoties pilnmēnesim, nežēlīgais vilkatis atgriežas ciematā, nogalina vietējos iedzīvotājus un vēlas nolaupīt Valēriju.

Amanda Seifrīda filmas "Sarkangalvīte" pirmizrādē
Amanda Seifrīda filmas "Sarkangalvīte" pirmizrādē Foto: AFP/LETA

"Hloja" (2009)

Katrīna un Deivids ir precējušies, viņiem ir apdāvināts dēls, un viņu dzīve šķiet ideāla. Tomēr kādu dienu, kad Deivids nokavē lidmašīnu un neierodas uz savu dzimšanas dienas ballīti, viņa sievai rodas aizdomas. Domādama, ka vīrs viņu krāpj, Katrīna nolīgst meiteni vārdā Hloja. Hlojas uzdevums ir Deividu pavest... Taču šis vīra uzticības pārbaudījums pārvēršas spraigā un jutekliskā spēlē, kurā Hlojas atklātās sarunas par viņas un Deivida attiecībām pamodina nebijušas jūtas Katrīnā. Notikumi uzņem apgriezienus un draud izjaukt varoņu dzīves. Vai Katrīna spēs apturēt Hloju laikā?

Godalgotā režisora Atoma Egojana trilleris ar lielisku aktieru ansambli titullomās - Laiemu Nīsonu, Džulianu Mūru un Amandu Seifrīdu.

Kinomaratona biļešu cena ir 3,95Ls. Biļešu iepriekšpārdošana un papildus informācija ir pieejama kinoteātra mājas lapā – www.multikino.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu