Kādēļ pasaulē nav jauna citplanētiešu buma?

Kaspars Zaviļeiskis
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dirjournal.com

Dažādu supersvarīgu dokumentu atslepenošanas vilnis izraisījis ne tikai politiskus skandālus. Nu pienākusi kārta arī jaunumiem "citplanētiešu lietā". Vakar, atsaucoties uz "Daily Mail" ziņoto, kam informācija savukārt tika ņemta no interneta vietnes "The Vault", TVNET jau rakstīja par publiskotajiem jaunumiem sakarā ar 1947. gada notikumiem Ņūmeksikā. Sensācija? Īsti laikam nē...

Ir skaidrs, ka Holivudas filmās redzamu vispasaules bumu jauna informācija par iespējamo NLO piefiksēšanu uz Zemes nespēj izraisīt. Tā sakot, pasaulei šobrīd ir tuvākas, saprotamākas, svarīgākas lietas, par ko satraukties, kā, piemēram, karš Lībijā vai Japānas kodolbriesmas.

Ietekmīgais britu laikraksts "Guardian" gan papildinājis jau minēto informāciju par Ņūmeksikas gadījumu, ziņojot, ka Federālās izmeklēšanas birojs jeb FIB 40. gados uzglabāšanas vietas trūkuma dēļ iznīcinājis daudzus ziņojumus par iespējamām NLO konstatācijām, kas tolaik bija kļuvušas par itin biežu parādību. Iznīcībai tieši ar NLO saistītie dokumenti nolemti tādēļ, ka tie neesot saturējuši FIB interesējošu informāciju.

Bet lielāko pasaules masu mediju apritē tas arī ir viss! Tā vien šķiet, ka sensāciju nu jau nespētu izraisīt pat ziņa par jaunu NLO parādīšanos Ņūmeksikā.

Cilvēki ir jau tik ļoti pieraduši pie daudzajām pseidoliecībām par citplanētiešu parādīšanos uz mūsu planētas, ka vairs nepievērš šādiem jaunumiem lielu vērību.

Sak, var jau būt, ka neesam Visumā vienīgie, bet pats redzējis neesmu, tātad – neticu.

TVNET apmeklētāji par vakar publicēto Ņūmeksikas ziņu gan izrādīja pat negaidīti lielu interesi: tā kļuva par lasītāko dienas materiālu, tādēļ varam secināt, ka Latvijas lasītāji šādos stāstos, iespējams, ir proporcionāli vairāk ieinteresēti nekā ļaudis ASV vai AK. Var jau būt, ka pārdrošs secinājums, taču ar pamatojumu.

Pagātnes atklājumi, visticamāk, tomēr nekļūs par simtprocentīgu apliecinājumu NLO viesošanās faktam uz Zemes, tādēļ atliek vien gaidīt jaunu apciemojumu, kas, kā filmās, notiktu oficiālā līmenī, zaļajam marsiešu virsniekam veicot publiskas pārrunas ar ASV prezidentu, kas, protams, tiktu translētas amerikāņu telekanālos un pārraidītas tālāk citu valstu televīzijās. Ar tulkojumu. Ideālākais brīdis Latvijai – Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla laiks, lai NLO-ASV pārrunu tiešraidi varētu tulkot Kārlis Streips. Citi potenciālie tulki tur vienkārši neko nesaprastu. Un auditorija jau būtu sapulcējusies pie TV ekrāniem...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu