Holšteina-Upmane: «Goldingas koncertu izbaudīt bija pagrūti» (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

17. aprīlī koncertzālē «Palladium» norisinājās dziedātājas Elijas Goldingas koncerts. Koncertu apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri steidza baudīt populārās mūziķes priekšnesumus.

Pašmāju zvaigznes bija domājušas par saviem tērpiem un ieradās saskaņoti ar partneriem vai klasiski melnbaltajos toņos.

Melnbaltos toņus lieliski paspilgtināja kāds spilgtāks aksesuārs, Māra Holšteina-Upmane par spilgtuma elementu izmantoja zelta krāsas jaku ar krāsainiem piejaukumiem, bet TV seja Agnese Vārpiņa zelta krāsas uzšuves uz jaciņas.

Pavasarīgā ielu stiliņā ieradās jaunie mūziķi, grupa «PER», dziedātājs Miks Dukurs, modelis Markus Riva, kā arī dziedātāja Lily, kura gan palūdza, lai viņu nefotografē.

Sportisks piesitiens bija novērojams abu Latvijas izlases basketbolistu apģērba izvēlē. Sportistes ieradās ērtā apģērbā, ko sakombinēja ar krāsainām žaketītēm.

Pirms koncerta viesiem bija iespēja baudīt kafiju, pārrunāt pirmskoncerta emocijas, kā arī iegādāties atribūtiku ar Elijas Goldingas foto vai vārdu, ko daudzi arī steidza izmantot.

Uzņēmēja Santa Kola un modelis arī dziedātājs Markus Riva
Uzņēmēja Santa Kola un modelis arī dziedātājs Markus Riva Foto: Edgars Kalmēns

Koncertu apmeklēja tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Agnese Vārpiņa, grupa «PER», grupa «Astro`n`out» ar solisti Māru Holšteinu-Upmani priekšgalā, Latvijas izlases basketbolistes Gunta Baško un Liene Jansone, Toms Grēviņš ar draudzeni, Artis Dvarionas ar draudzeni, dziedātājs Miks Dukurs ar sievu, Ivo Grīsliņš-Grīslis, dziedātājs Markus Riva un Lily,

«Elija Goldinga ir slavena ar savu piesmakušo tembru, bet tomēr vakar likās, ka viņai ir nopietnas problēmas ar balsi un ka viņa diezgan cīnījās visu koncertu,» koncerta iespaidos dalās Māra Holšteina-Upmane.

Grupas "PeR" puiši - (no kreisās) Edmunds Rasmanis un Ralfs Eilands
Grupas "PeR" puiši - (no kreisās) Edmunds Rasmanis un Ralfs Eilands Foto: Edgars Kalmēns

Tomēr Latvijā populārā dziedātāja uzskata, ka tas ir normāli, jo Goldingai ir liela slodze, koncerttūre tomēr notiek jau kopš oktobra.

Mūziķe ir sajūsmā par Goldingas dziesmu «Anything could happen», un arī šoreiz tā skanēja lieliski, arī uz koncerta beigām priekšnesumos forši iesaistījās visa grupa un publika zālē atvērās.

«Emocijas ir labas, bet kopumā man koncertu izbaudīt bija pagrūti,» pārdomās dalās Māra.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu