Slavenības uz «Prāta vētras» pasākumu pošas pavasarīgos toņos (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

3. aprīļa pievakarē kinoteātrī «Citadele» grupa «Prāta vētra» prezentēja koncertfilmu «Vēl viena klusā daba». Grupu sveikt bija ieradušies daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki; vērojot slavenību apģērbu izvēli, ir skaidrs - pavasaris tuvojas.

Viesi galvenokārt bija ģērbušies vai nu spilgtos pavasarīgos toņos, vai klasiski melnajā tonī.

Par galveno pavasara priekšvēstnesi kalpo spilgti zaļā dziedātājas Lindas Leen kleitiņa, kura bija ne tikai no plāna auduma, bet vēl ar īsām piedurknēm. Kleita lieliski izcēla dziedātājas tievo vidukli un kakla līniju. Linda ne reizi vien vakara gaitā dzirdēja komplimentus par savu tērpa izvēli.

Solīdā manierē pasākumu apmeklēja un savu vīru atbalstīja Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane ar bērniem - meitu Maiju un dēlu Andreju. Santa ar mazo dēlēnu bija apģērbusies melnbaltos toņos, bet Māris ar meitu tumši zilos toņos. Elegance nekad neiziet no modes.

Grupas «Cosmos» dalībnieks Jānis Šipkēvics juniors bija ieradies sveikt grupu, uzposies zilā kreklā ar melniem ornamentiem, parādot, ka viņa garderobē ieviesti gaiši, pavasarīgi toņi.

Jāņa kolēģis, grupas «Cosmos» biedrs Reinis Sējāns turpretī ieturēja klasisko manieri, uzvelkot melnu džemperi, bet džempera lielais kakla izgriezums un šalles trūkums liecina, ka, neraugoties uz melno apģērba toni, arī Reinis ir gatavs pavasarim.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu