Top mūzikls jauniešiem "Futbols uz podestiem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

„Latvijas koncerti” aicina skolu jaunatni no 5. līdz 12. klasei uz mūziklu „Futbols uz podestiem”, kas tiks uzvests astoņos koncertos cikla „Mūzika tev” ietvaros. Izrādes notiks Lielajā ģildē 16. martā, 14. un 21. aprīlī.

Mūziklā uz skatuves būs vokālā grupa „Framest”, instrumentālajā grupā muzicēs Mūzikas akadēmijas studenti un absolventi. Solisti – Intars Busulis, Andžella Goba (LNO), Zigfrīds Muktupāvels, Vineta Elksne, Daumants Kalniņš, Kaspars Zlidnis, Elīna Šmukste un Jānis Ķirsis.

Mūziklu „Futbols uz podestiem” veidojuši jauni un talantīgi mākslinieki - mūzikas autors ir vokālās grupas Framest mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis; libretu uzrakstījis Latvijas Kultūras akadēmijas students Jānis Balodis, scenogrāfiju veido Latvijas Mākslas akadēmijas students Artūrs Arnis, bet visa izrādes ansambļa ietērpšana ir Mākslas akadēmijas Modes mākslas katedras studentu ziņā.

Mūzikla režijā un datorgrafikas noformējumā iesaistījušies jau sevi pierādījuši mākslinieki – režisors Jurģis Tūbelis un datorgrafiķis Roberts Rubīns. Horeogrāfiju veido Dace Jonele. Viņas kontā jau ir vairākas izrādes un profesionāla izaugsme mūsdienu dejas grupā „Buras”. Izrādes producente - muzikoloģe Karina Bērziņa.

Mūzikla producente Karina Bērziņa: „Stāsta darbības vieta – vasaras nometne, kas ir tālu no mājas darbiem un vecākiem, bet tuvu visspēcīgākajām cilvēku emocijām: mīlestībai, naidam un patiesai draudzībai. Tām jāiztur pārbaudījums, saskaroties ar divām, kā liekas sākumā, pretējām lietām: mūziku un futbolu. Savus stāstus varoņi izdzīvo dziesmās un dejās, tieši tāpēc darbam ir izvēlēts mūzikla žanrs.”

Biļetes vēl pieejamas uz izrādēm 16. martā un 21. aprīlī pl. 14.00, kā arī 14. aprīlī pl. 15.00. Biļetes cena 3 lati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu