Notiks pasākums "Monsterparks pret narkotikām" (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Dreimanis

Sestdien, 26. februārī, plkst. 15 iekštelpu skeitparkā "Monsterparks" (Kroņu 13a) sadarbībā ar Valsts policiju, Latvijas Atkarības psihologu apvienību un Eiropas Komisijas projektu "Jaunieši pret narkotikām" notiks pasākums "Monsterparks pret narkotikām".

Pasākuma centrālais notikums būs sacensības minirampā, kas ir viens no "Monsterparka" pavasara sezonas aktīvās atpūtas lielajiem notikumiem.

"Monsterparkā" sarīkojuma laikā tiks filmēti videomateriāli un taps žurnālistes Adriānas Rozes dokumentāla īsfilma par narkotiku tēmu. Īsfilma paredzēta kā pasākuma centrālais atspoguļojums, kurā būs apvienoti viedokļi gan par narkotiku lietošanas negatīvo ietekmi, gan arī iespējām aizstāt negatīvas atkarības ar aktīviem, aizraujošiem brīvā laika pavadīšanas veidiem.

Pievienojoties projektam "Jaunieši pret narkotikām", "Monsterparks" vēlas uzsvērt, ka narkotikas nav skeitparku sporta veidu sastāvdaļa, bet gan kopīga sabiedrības problēma. Aicinot jauniešus un bērnus pievērsties, piemēram, skeitbordam, skrituļslidošanai un BMX, "Monsterparks" vēlas popularizēt un stiprināt priekšstatus par jauniem, pozitīviem un personību attīstošiem vaļaspriekiem sabiedrībā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu