Dāmu duelis! Sabīne Berezina: «Man nav nekāda naida pret Samantu Tīnu!» (85)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pēdējā laikā abas spēcīgo vokālu īpašnieces – Samantu Tīnu un Sabīni Berezinu nevarēja uzskatīt par labākajām draudzenēm. Konfliktsituācija izveidojās laikā, kad Sabīne Berezina piedalījās TV šovā «Okartes skatuve» un viņas dueta partneris Rassells jeb Ruslans Kuksiknovičs par savu dueta partneri uzaicināja Samantu Tīnu. Ar mediju starpniecību abas dziedātājas viena otrai veltīja dažnedažādus pārsteigumus, piemēram, Samanta Tīna Sabīnei uzdāvināja striptīzdejotāja priekšnesumu.

Beidzot uz Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2012 apbalvošanas ceremoniju abas dziedātājas Samanta Tīna un Sabīne Berezina bija apvienojušās ar Rassellu un izpildīja dziesmu «Esi man klāt».

Dažādas konfliktsituācijas radās laikā, kad Sabīne Berezina piedalījās šovā «Okartes skatuve» un Rassells palika bez dueta partneres. Ilgi gan Sabīnes vieta nebija tukša, un ar Rassellu sāka muzicēt Samanta Tīna. Lai arī Rassells bija izziņojis, ka ar Sabīni vairs nekad kopā neuzstāsies, situācija mainījās un dusmas mazinājās, kad noslēdzās TV šovs un Sabīne atgriezās no realitātes šova. Abi dueta partneri atkal apvienojās, bet Samanta veiksmīgi turpināja savu solokarjeru.

Dziesmu «Esi man klāt» Rassells iedziedājis un arī videoklipu nofilmējis kopā ar Samantu Tīnu laikā, kad Sabīne piedalījās TV šovā «Okartes skatuve». «Lai arī tagad es turpinu muzicēt ar Rassellu, bet dziesmu «Esi man klāt» viņš tomēr ir iedziedājis kopā ar Samantu. Kad man piedāvāja šo dziesmu Gada balvā dziedāt kopā ar Samantu, es nodomāju - kāpēc ne, jo man nav nekādu pretenziju pret Samantu. Viss ir kārtībā! Mēs abas esam ašās. Spilgtas! Man nav nekāda naida pret Samantu.

Viņai ir spēcīgs vokāls, un viņa arī ar labiem panākumiem startējusi Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā finālā. Tieši tāpēc arī piekritu dziedāt ar Samantu. Domāju, ka arī skatītājiem tas bija lielisks pārsteigums, jo savulaik taču mūsu situācija medijos tika gari un plaši aprakstīta. Tad nu pierādījām, ka tik traki vis nav un mūsu starpā var izveidoties lieliska sadarbība,» situāciju skaidro Sabīne.

Berezina cer, ka nākotnē pat varētu duetu izveidot kopā ar Samantu Tīnu un aizbraukt kopā uz kādu starptautisku konkursu. Vaicājot Samantai, vai viņa kādreiz vēlētos apvienoties duetā ar Sabīni, dziedātāja nosaka, ka tas būtu interesanti un viņa labprāt iedziedātu kādu dziesmu kopā ar Sabīni.

Rassells ar savām ugunīgajām dueta partnerēm - (no kreisās) Samantu Tīnu un Sabīni Berezinu
Rassells ar savām ugunīgajām dueta partnerēm - (no kreisās) Samantu Tīnu un Sabīni Berezinu Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (85)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu