No šodienas Rīgā būs arī Mazā Holivuda (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Eglīte

Šodien, 11. februārī, K. Barona ielā 31 durvis vērs jauns klubs - "Club Kino". Īsi pirms tā atvēršanas devāmies ciemos aplūkot gana oriģināli un dizainiski krāšņi iekārtoto izklaides vietu.

Mums ierodoties, klubā vēl rit pēdējā sagatavošanās prestižo ārvalstu viesu – elektroniskās deju mūzikas grupas "The Shapeshifters", kā arī pašmāju tusētāju uzņemšanai. Skats gluži kā Holivudā - ik pēc soļa redzams kāds mazs simbols, kas signalizē par aiz okeāna uzņemtajām filmām un to aktieriem. Acīm redzams, ka ieguldīts daudz darba, lai izveidotu saturīgu un oriģinālu interjeru. Kā uzsver kluba vadība, tā sauktā feiskontrole būs īpaši stingra. Pie ieejas būs jāuzrāda identitāti un attiecīgi vecumu apliecinošs dokuments, jo klubā būs gaidīti tikai tie viesi, kuri ir vismaz 21 gadu veci.

Foto: Kristīne Eglīte

Arī par mūzikas dažādību sūdzēties nevarēs. Pārsvarā gan tā būs disco, funk, house un lounge mūzika. Tiks rīkoti dažādi tematiskie vakari. Galvenās izklaides dienas, protams, būs piektdiena un sestdiena.

Uz kluba skatuves tiks aicināti ne tikai labākie pašmāju un visas Baltijas dīdžeji, bet arī viesi no Francijas, Vācijas, Anglijas un citām valstīm. Pēcāk kluba durvis dejotgribētājiem būs atvērtas arī trešdienu un ceturtdienu vakaros, kad iecerēts veidot, piemēram, jazz vai latino mūzikas vakarus.

Foto: Kristīne Eglīte

Jau no šodienas klubā darbosies divas zāles. Pirmā stāva zālē atrodas liels un stilīgs bārs, kas ieturēts pamatā filmas "Matrix" tematikā. Vēl ir lounge zāle, kurā atvilkt elpu un mierīgi aprunāties.

Īpaši padomāts arī par labierīcībām! Sievietēm domātajās priekštelpa iekārtota ļoti mājīgi, gaišās krāsās, ar milzu akvāriju (tiešām dzīvas zivis!) pa vidu. Arī katrai kabīnei dots savs nosaukums, kas dāmām ļaus izvēlēties, vai viņas vēlas "uzkavēties" labierīcībās, klausoties Merilinas Monro, Samantas ("Sekss un lielpilsēta"), Bridžitas Džounsas vai vēl citu slavenu lēdiju balsīs, pie reizes palasot kinozvaigžņu dzīves moto vai sadzīviskos atklājumus.

Foto: Kristīne Eglīte

Kluba vadība uzsver, ka tas veidots ne tikai izklaidei, bet arī mākslas pasākumiem, dažādām prezentācijām un citiem pasākumiem. Darbdienu vakari "Club Kino" būs veltīti arī dažādu filmu demonstrēšanai.

Šobrīd optimālais apmeklētāju skaits ir 550 cilvēki. Līdzko tiks atvērta trešā zāle, viesu skaitu būs iespēja palielināt līdz 850 un pat 1000 apmeklētājiem.

Foto: Kristīne Eglīte

Ar atsevišķu ieeju un attiecīgi izteiktu privātumu sevi varēs palutināt tie pasākuma apmeklētāji, kuri noīrēs "Private Lounge" jeb atsevišķu telpu dzimšanas dienu, kāzu vai citu ballīšu svinēšanai savu draugu lokā.

Klubā varēšot nobaudīt jebkuru visā pasaulē zināmu kokteili. Piedāvājumā būs 300 kokteiļi, kuru receptes ir īpaši izmeklētas un iegūtas no paziņām, draugiem, kuri savukārt tās ieguvuši no reālām Holivudas zvaigznēm.

Šovakar ieeja pasākumā maksās Ls 10 (cenā iekļauts viens kokteilis), bet citās dienās - no Ls 5 līdz Ls 10 atkarībā no māksliniekiem, kas uzstāsies konkrētajā vakarā. Drīzumā tiks izveidotas arī kluba īpašo viesu kartes.

Sīkāku informāciju par klubu un tā atklāšanu var iegūt oficiālajā mājas lapā www.clubkino.lv.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu