Stjuarte terorizē Patinsonu ar zvaniem (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Valentīna dienā bijušā aktieru pāra Roberta Patinsona un Kristenas Stjuartes starpā nevaldīja it nekas no romantiskas noskaņas. Pāris pat neapmainījās ar apsveikumiem.

Tomēr aktrise Kristena Stjuarte ļoti vēlējās sazināties ar bijušo mīļoto. Kā ziņo informācijas avoti, viņa lielāko dienas daļu pavadījusi, zvanot Robertam, kamēr viņš atradies Austrālijā un filmējies jaunai filmai.

Kristenai Robertu tā arī neizdevās sazvanīt, tomēr Patinsons atrada laiku, lai piezvanīt Libertijai Rosai – režisora Rūperta Sandersa bijušajai sievai. Atgādinām, ka Stjuartes un Patinsona attiecību laikā Kristena izdarīja sānsoli ar režisoru Sandersu, kurš bija precējies ar Libertiju Rosu.

Libertija Rosa
Libertija Rosa Foto: SCANPIX SWEDEN

Pirms neilga laika Libertija Rosa pieprasīja Rūpertam Sandersam šķiršanos un drauga atbalstu atradusi pie Roberta Patinsona, ņemot vērā, ka arī Roberts pārdzīvo Kristenas sānsoli.

Aktrise Kristena Stjuarte un režisors Rūperts Sanders
Aktrise Kristena Stjuarte un režisors Rūperts Sanders Foto: AP/Reuters/Scanpix

Informācijas avots stāstījis: «Interesanti, ka Roberts vienmēr ir apbrīnojis Libertiju. Jau kopš viņš pirmo reizi ieraudzīja Libertiju žurnālā, kad pats vēl bija tīņu vecumā. Viņi vēlas satikties martā, kad abi atradīsies Londonā.»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu