Agnese Zeltiņa izkonkurē Maiju Doveiku? (55)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aprīlī pirmizrādi piedzīvos poļu rakstnieka Januša Leona Višņevska romāna “Vientulības tīmeklī” romāna iestudējums, kur galvenās lomas spēlēs Andris Bulis un Agnese Zeltiņa, kuras vārds arī nomainījis aktrises Maijas Doveikas vārdu jau vairākās izrādēs...

Sazinoties ar “Teātra Observatoriju”, Agneses Zeltiņas darbs teātrī izrādījās patiesība, arī aktrises Maijas Doveikas lomu pārņemšana. Taču tas viss ir īslaicīgi – kamēr populārā aktrise Maija Doveika divus mēnešus dzīvos Čīlē.

Agnese jau iejutusies “Teātra Observatorijas” aktieru kolektīvā un jūtas labi, atgriežoties uz skatuves pēc septiņiem gadiem.

“Ar Agnesi ir ļoti viegli strādāt. Man ļoti patīk viņa. Viņa ir gudra aktrise, tāpat kā visi mani aktieri, kas ne vien tikai tēlo, bet arī domā līdzi savai lomai...

Sevi visu atdod lomai, kas bieži nav novērojams repertuāra teātra aktieriem,

kad izrāde top viens divi – gatavs!” par Agneses un citu aktieru darbu stāsta režisore, “Teātra Observatorijas” izveidotāja Gaļina Poļiščuka.

Agnesi visdrīzāk redzēsim Stellas lomā, izrādē  "Ilgu tramvajs" Teātra Observatorijā 30.janvārī 1., 2. un 17. februārī.

"Teātra observatorijā" režisores Gaļinas Poļiščukas veidotā izrāde "Ilgu tramvajs" pirmizrādi piedzīvoja 2008.gada 3.novembrī. Zeltiņas partneri izrādē būs aktieri Karīna Tatarinova, Andris Bulis un Rihards Lepers.

Drīzumā lasi reportāžu no“Teātra Observatorijas” aizkulisēm!

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu