Vārpiņa Valentīndienā tiesāsies ar bijušo vīru (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Kad visā pasaulē tiks atzīmēta Valentīndiena, TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa (34) Rīgas rajona tiesā tiksies ar savu bijušo vīru un abu kopējā dēla Ričarda (4) tēvu Nikolaju Šestakovu (39).

Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka tieši Agnese Vārpiņa ir iesniegusi tiesā prasību pret bijušo vīru – Krievijā pazīstamo lektoru un grāmatu autoru Nikolaju Šestakovu, kurš jau trīs mēnešus saderinājies ar savu jauno mīlestību modeli Arinu Rižanovu (23). Valentīndienā, kad Rīgas rajona tiesa izskatīs Agneses Vārpiņas prasību, būs apritējis gads kopš abu dzīvesbiedru šķiršanās.

Par tiesāšanās iemeslu kļuvusi uzturlīdzekļu parāda piedziņa un uzturlīdzekļu apmēra palielināšana Vārpiņas un Šestakova dēlam.

Aizvadītajā nedēļā Agnese Vārpiņa nosvinēja savu 34. dzimšanas dienu. Savukārt tajā pašā laikā viņas bijušais vīrs Nikolajs ar savu mīļoto Arinu atpūtās Maldivu salās, bet pirms trim mēnešiem Krievijas modele savā 23. dzimšanas dienā sociālajos tīklos pavēstīja, ka ir saderinājusies ar Nikolaju.

Aizvadītā gada vasarā Agneses Vārpiņas bijušais vīrs Nikolajs Šestakovs izgāja sabiedrībā ar savu jauno draudzeni, Krievijas modeli Arinu Rižanovu
Aizvadītā gada vasarā Agneses Vārpiņas bijušais vīrs Nikolajs Šestakovs izgāja sabiedrībā ar savu jauno draudzeni, Krievijas modeli Arinu Rižanovu Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu