Laura Raila sadziedājusies ar afrikāni Alloni (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir radusies jauna sadarbība starp Zviedrijā dzīvojošo afrikāņu dziedātāju Alloni un TV šovā «Okartes skatuve» iepazīto dziedātāju Lauru Railu, kura pagājušā gada oktobrī piedalījās starptautiskā mūziķu projektā «Give music a chance» un tur iepazinās ar Alloni.

Jau decembrī Laura devās atpakaļ uz Zviedriju, lai strādātu ierakstu studijā, kur tapa divas dziesmas, no kurām viena, «How strong we are», pašlaik tiek nodota Latvijas klausītāju vērtējumam.

Dziesma «How strong we are» radās, sadarbojoties ar latviešu DJ MartInc, kurš taisīja muzikālo materiālu, par pamatu tika ņemts jau zināms sempls no latviešu populārās grupas «Credo» dziesmas «Divreiz». Melodijas un teksta autore ir pati Laura. Dziesma ir netipiska, jo tiek dziedāta gan angļu, gan franču valodā.

Dziesmas pamatā ir aktuāla tēma, mūsdienās daudzas ģimenes dažādu apsvērumu dēļ spiestas dzīvot šķirtas, aizceļot, daudzas mīlestības piedzīvo attāluma radītus šķēršļus. «Mēs varam būt kopā kā viens vesels, mēs varam cīnīties par mūsu mīlestību, mēs pierādīsim, ka esam stipri, attālums mūs neizšķirs,» šādi vārdi izskan dziesmā.

Par godu dziesmas iznākšanai ir tapusi arī fotosesija pie zviedru fotogrāfa Mikaela Andersona.

«Šī sadarbība man ir kā jauns muzikāls piedzīvojums, kā jauns dzīves izaicinājums. Ir daudz dažādu plānu, bet galvenais – virzīties uz priekšu,» atzinusi Laura.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu