Kā Ufo izdevās notievēt par 30 kilogramiem? (94)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Populārais radio «Swh» dīdžejs Kaspars Upacieris jeb Ufo atklāj, kā tievējis un grēkojis, kurš kolēģis seko viņa diētas piemēram un ko rīta raidījuma «BB brokastis» vadītāji ēd rīta maltītē.

Radio studijas teritorijā atrodama arī atsevišķa noliktavas telpa, kurā, kā teic radio dīdžejs Ufo, notiek viss rokenrols. Turpat atrodama mūziķu mēģinājuma telpa, tiek izgatavotas mūzikas tumbas un, protams, cēli stāv arī lielais ledusskapis.

Ufo atklāj, ka 2013. gadā grib nokārtot visas lietas, kas saistītas ar radikālajām pārmaiņām ikdienā, pametot darbu rīta raidījumā «BB brokastis», tāpat izprast un noskaidrot konkrētu tālākās rīcības plānu.

Plāni atrisināšoties aptuveni nedēļas laikā, pagaidām Ufo vien teic, ka jaunā darba vieta arī būs saistīta ar radio.

Tomēr Kasparam Upacierim ir vēl viena iecere: «Vajadzētu to lieko svaru nomest. Vienu brīdi jau bija labi, bet tad sāku grēkot. Vajadzētu atkal diētu, tomēr jau ir tie gadi. Jāsāk par veselību rūpēties.» Ufo cer, ka līdz ar darba darīšanu nokārtošanu arī notievēšana veiksies labāk.

Ufo rāda - ledusskapis tukšs! Sāksies tievēšanas maratons.
Ufo rāda - ledusskapis tukšs! Sāksies tievēšanas maratons. Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Iepriekš Kaspars jau bija ķēries pie tievēšanas un atbrīvojies no 30 liekajiem kilogramiem četru mēnešu laikā: «Puse «kartupeļu maisa» jau bija prom, bet tad kaut kā sanāca tā, ka atkal ir atpakaļ. Man bija ārsts, kurš sastādīja tādu dzelžainu, pat ne diētu, drīzāk tādu kā režīmu.»

Ufo atklāj diētas noslēpumu: «Cilvēki vispār daudz ēd. Diētas programmas laikā, pēc tam arī ikdienā, kad sevi visu laiku jāpieskata, galvenais ir ēst katru dienu vienā laikā. Tas arī ir viss noslēpums.

Tomēr ir viens būtisks noteikums, ka starp konkrētajām ēdienreizēm nedrīkst pilnīgi neko - nekāda «knakstīšanās» pa vidu.

Arī tējai un kafijai nedrīkst cukuru likt klāt.» Ufo uzsver, ka arī sulu nedrīkst dzert, jo tā ir sava veida ēdiens. Kaspara diētas ārsts esot izstrādājis programmu, kuras ietvaros aprēķinātas ēdienreizes. Dakteris Hazāns esot liels un dusmīgs vīrs, kurš cilvēkiem sastāda ēdienkarti un reizi mēnesī pieņem pacientus, lai nomērītu un nosvērtu. Pie ārsta ejot pat tādi cilvēki, kas svara dēļ, paiet vairs nevar. Ufo slavē daktera prasmi: «Viņš sastāda programmu un tad, ja tā tiek ievērota, viņš nosaka, ka konkrētā datumā cilvēka svars būs tik un tik. Tā tiešām arī ir!» Tomēr grūtākais nav atbrīvoties no liekā svara, sarežģītākais ir pēc programmas to pašu diētu piekopt arī ikdienā.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Radio dīdžejs atklāj, ka viņa diētas piemēram seko arī kolēģis Andris Zeibots: «Viņam tas viss ļoti iepatikās, un viņam jau arī nedaudz kaut kas lieks bija. Es izstāstīju, kā un kas jādara, - viss strādā.»

Šobrīd Ufo diēta nedaudz sašķobījusies, jo radio dīdžejs esot grēkojis, tomēr brokastis vēl ietur pēc diētas programmas. Katru darba dienu Ufo un Zeibots piekopj tradīciju - deviņos no rīta atstāj Fredi (Andris Freidenfelds) vienu radio studijā lasīt ziņas, jo abi diētas programmas atbalstītāji dodoties brokastīs. Vaicāts, ko tad «BB brokastu» vadītāji paši iecienījuši brokastīs, Ufo teic: «Parasti kādu desmaizīti, siermaizīti, gaļmaizīti vai zivsmaizīti uzēdam. Divas šķēlītes katrs – pietiek, viss kārtībā.»

Fredis gan brokastis ēdot mājās no rīta, Ufo spriež: «Kā ceļas, tā paēd.»

Komentāri (94)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu