Pamelai Andersonei vajadzīgs psihoterapeits (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Pamela Andersone atzinu, ka viņai nepieciešama psihoterapeita palīdzība un plāno atgriezties ārstēšanā.

Pamela Andersone vakar izstājās no šova «Dancing on Ice» un atzinās, ka izjūt lielu stresu un ir iekļuvusi finansiālās problēmās pēc savas sapņu mājas būvēšanas. Pēc izdevumiem mājai, Pamela iekļuva nodokļu parādos, kuri izraisīja nemitīgu uztraukumu.

Andersone atklāj, ka šobrīd plāno atgriezties pie psihoterapeita, lai cīnītos ar radušos stresu.

«Man ir bijuši ļoti interesanti terapeiti. Neesmu bijusi jau ilgu laiku, bet man vajadzētu atgriezties.

Esmu nepārtraukti strādājusi. Mājas būvēšana mani finansiāli sagrāva un es nezināju, kā ar to tikt galā. Tā notiek ar daudziem cilvēkiem Holivudā. Tie ir bijuši stresa pilni gadi,» stāsta Pamela.

Šobrīd aktrise nodokļos ir parādā 370 tūkstošus dolāru, taču apgalvo, ka pakāpeniski summu atmaksā: «Ak, es joprojām esmu parādā nodokļus, bet es pie tā strādāju. Atmaksāju mēneša maksājumos.»

Viesošanās pie terapeita Pamelai nebūs sveša, viņa pie ārsta bijusi tik bieži, ka agrāk psihoterapeits kļuvis par viņas draugu: «Mans terapeits bija ekscentrisks un vecs. Man patīk viņu satikt un parunāties. Mēs kļuvām par draugiem, bet es par to maksāju.»

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu