Populārākie Rīgas Jaungada burziņi, kur līksmoja slavenības (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Just, Coyote fly, Dstyle

Ļaudis pamazām sāk atgūties no Jaunā gada svinēšanas un apņemas sākt jaunu, un skaistu dzīvi. Dzīvesstila portāls «Sejas» ielūkojās Rīgas klubiņos, kur Jaunā gada naktī līksmoja pašmāju slavenības.

Arī šis Vecgada vakars nebija izņēmums, kad sabiedrībā populāri ļaudis Jauno gadu sagaidīja Rīgas populārākajās izklaides vietās.

Piemēram, Vecrīgas klubā «Dstyle» norisinājās krāšņa masku balle. Viesi varēja ļauties radošam lidojumam un saposties dažnedažādās maskās. Skat, kā pats kluba dīdžejs Markus Riva bija saposies, gluži kā iecienītais filmu varonis Zorro, tāpat īpaši bija uzcirtusies klubiņa saimniece Santa Kola.

Arī «Just» bārā risinājās jestra ballīte, kurā uzstājās gan Latvijā populārais reperis Gacho jeb īstajā vārdā Gatis Irbe, gan šarmantā Diāna Pīrāgs. Ar abiem mūziķiem klubiņā līksmoja arī mūziķu otras pusītes – Gacho draudzene Elgita Magone, kā arī Diāna ar savu aizvadītajā gadā iegūto draugu – Franku Kesto.

Savukārt klubā «Coyote Fly» pie bāra letes atkal plosījās neatkārtojamā klubu dīva Liene Brikouska, kura Jaunā gada naktī bija izvēlējusies tērpu zelta krāsā. Savukārt par jautru mūziku rūpējās DJ Gustavito un Jeen Clein.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu