Džeks Vaits: Gāga ir mākslīgs tēls bez dziļākas nozīmes (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais rokgrupas «The White Stripes» solists Džeks Vaits (Jack White) popdīvu Lēdiju Gāgu (Lady Gaga) nodēvējis par mākslīgu tēlu, kam nav nekādas dziļākas nozīmes.

«Es domāju, ka viņa izdzīvo tādēļ, ka tas viss ir mākslīgs. Tas ir tikai tēls, kam nav nekādas dziļākas nozīmes. Tu tajā nevari iekosties ar zobiem. Tā ir tukša skaņa. Tas ļoti piestāv šim laikmetam, jo to vēlas cilvēki. Viņi vēlas rindiņu tviterī, kādu »jpeg« failu un kādu »MP3« failu,» intervijā žurnālam «Esquire» sacīja Vaits.

Mūziķis arī nosodīja mūsdienu slavenību kultūru un tviteri.

«Mūsdienu slavenību mērķis ir padarīt sevi par zemāko viduvējību,» sacīja Vaits.

««Redzi, es esmu tāds pats parasts puisis kā tu. Man patīk alus un futbola spēle». Īpaši realitātes šovos, tur var redzēt cilvēkus, kas pat padara sevi par pilnīgiem muļķiem, lai tikai to pierādītu,» sūrojās Vaits.

«Tviteris ir mūsdienu dzīvesveida visideālākais piemērs. Es domāju, ka vienīgie cilvēki, kuriem vajadzētu izmantot tviteri, ir komiķi. Jo visi viņu joki ir viena rindiņa,» piezīmēja mūziķis.

Šogad izdots nenogurdināmais modernā blūzroka ģitārista, vokālista un mūzikas izdevēja Vaita pirmais oficiālais soloieraksts «Blunderbuss», ko daudzi mūzikas izdevumi jau nodēvējuši par vienu no 2012.gada labākajiem albumiem.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu