«Prāta Vētra» Krievijā uzstājas elegantos uzvalkos (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latviešu populārā grupa «Prāta Vētra» («Brainstorm») uzstājusies Krievijas vīriešu žurnāla «GQ» ikgadējās prēmijas «Gada cilvēks 2012» apbalvošanas ceremonijā. Pasākumu apmeklēja Krievijas elitārā publika, tādēļ grupas «Prāta Vētra» mūziķi bija saposušies elegantos uzvalkos.

Svinīgo apbalvošanas ceremoniju vadīja Krievijā populārā satīriskā raidījuma «Prožektor Paris Hilton» vadītājs Ivans Urgants un aktrise Jūlija Sņigira. Pasākuma vadītāji citu pēc cita uz skatuves aicināja Krievijā populārus un ietekmīgus ļaudis, kuri kļuvuši par Krievijas žurnāla «GQ» gada varoņiem un tika apdāvināti ar Šveices pulksteņiem «Roger Dubuis».

Latvijā populārā grupa “Prāta Vētra”, kas Krievijā zināma kā grupa “Brainstorm”, žurnāla «GQ» gada cilvēka apbalvošanas ceremonijā uzstājās kopā ar Mihailu Idovu
Latvijā populārā grupa “Prāta Vētra”, kas Krievijā zināma kā grupa “Brainstorm”, žurnāla «GQ» gada cilvēka apbalvošanas ceremonijā uzstājās kopā ar Mihailu Idovu Foto: Itar-Tass/Scanpix

Par muzikālo noformējumu elitārajā pasākumā rūpējās populārā britu popmūzikas/triphopa apvienība «Morcheeba», kā arī Latvijā populārā grupa «Prāta Vētra», kas Krievijā zināma kā grupa «Brainstorm», uzstājās kopā ar Mihailu Idovu, kurš strādā prominentajā Ņujorkas žurnālā «New York Magazine» un regulāri raksta arī ietekmīgākajos Krievijas izdevumos.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu