Anistone un Terū saderinājušies (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Aktrise Dženifera Anistone pēc ilgiem meklējumu gadiem beidzot atradusi savu laimi: šajās dienās viņas draugs Džastins Terū savu mīļoto beidzot bildinājis. Iemīlējusies Dženifera, ilgi nedomājot, teikusi «jā», un tagad abu kāzas ir vien laika jautājums.

Terū un Anistone tiekas jau pusotru gadu, un lēmums apprecēties neesot bijis spontāns. Lai gan Anistone pēc smagās šķiršanās ar Bredu Pitu bija vīlusies laulībā un pārstāja ticēt laulāto uzticībai, viņas jaunajam draugam aktrisi izdevies pārliecināt, ka laime tomēr ir iespējama.

Džastins bija izvēlējies mirkli, kad Anistone nevarētu atteikt bildinājumu: viņš draudzenes roku lūdza tieši savā dzimšanas dienā, un Dženiferas piekrišana, iespējams, viņam kļuva par 41. jubilejas labāko dāvanu.

«Tā Džastinam Terū tiešām bija labā nozīmē satriecoša dzimšanas diena - tobrīd, kad Dženifera pieņēma bildinājumu, viņš saņēma lieliskāko dāvanu,» pavēstīja aktrises pārstāvis.

Pēc šķiršanās ar Bredu Pitu 2005.gadā viena no amerikāņu populārākajām aktrisēm šķita visu pamesta, savukārt Breds Pits sāka kopdzīvi ar Andželīnu Džoliju, dažu gadu laikā kļuva par sešu bērnu tēvu un diez vai nožēloja šķiršanos ar Dženiferu, kuras privātā dzīve cieta krahu. Viņa sāka vairākus īslaicīgus romānus, un sākotnēji arī attiecības ar Džastinu Terū šķita kā garāmslīdošs piedzīvojums. Beidzamajā laikā arī klīda runas par skaistā pāra šķiršanos, taču tagad par viņu attiecību ciešumu diez vai kāds šaubās, turklāt aktrises pārstāvis jau apstiprinājis priecīgo jaunumu par gaidāmajām kāzām.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu