Sobčaka sievietēm atklāj viltības, kā noturēt vīrieti (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas skandalozā šovbzinesa zvaigzne Ksenija Sobčaka (30) vienā no intervijām atklājusi viltības, kā jaunām sievietēm savaldzināt un noturēt mīļoto vīrieti.

TV raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka publiski atzinusies, ka pati savulaik pieļāvusi kļūdu savā dzīvē un nav spējusi noturēt mīļoto. Sobčaka secinājusi, ka vīrietim nedrīkst pārāk spēcīgi un atklāti izrādīt savas jūtas. Nekādā gadījumā neesot ieteicams izrādīt patikšanu, kur nu vēl skriet viņam pakaļ. Jaunības kļūdas Sobčaka attiecībās ar pretējo dzimumu vairs nepieļauj un arī citām sievietēm iesaka rīkoties līdzīgi.

Ksenija gan neko jaunu nav atklājusi, vien atgādinājusi iepriekš sieviešu žurnālos lasītus padomus par attiecībām ar vīriešiem. «Vīrietis pēc savas būtības ir mednieks, un viņš vēlas iegūt savu medījumu. Taču tāds medījums, kas pats dodas rokās, vīrietim ātri kļūst neinteresants. Sievietēm ir līdzīgi. Kamēr mokāmies neziņā, vai vīrietis mūs mīl vai nemīl, tikmēr pastiprināti interesējamies par pretējo dzimumu, bet, līdzko viņš ir pie mūsu kājām, iekāre pazūd un attiecības var ātri apnikt,» paudusi Sobčaka.

Krievijas šovbiznesa zvaigzne sievietēm iesaka ar vīrieti dzīvot tā, lai katru dienu būtu kāds jaunums, ko vienam otrā atklāt. «Tikko viss būs kā uz delnas, tā dzīve paliks neinteresanta un attiecības var izbeigties,» atklāj Sobčaka.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu