Fogele atveseļojusies un piedalās skaistumkonkursā (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Pēc četru gadu pārtraukuma Rēzeknē tika izraudzīts skaistākais puisis un skaistākā meitene skaistumkonkursā «Mis un Misters Rēzekne 2012».

Arī Latvijas skaistumkonkursu patronese Inta Fogele pēc tam, kad vairākus mēnešus uzlaboja veselību pēc aizvadītā gada nogalē piedzīvotā kritiena, tika aizvizināta uz Rēzekni, lai piedalītos skaistākās rēzeknietes kronēšanā.

Lai arī finālā bija iekļuvuši desmit dalībnieki, viens no puišiem bija traumējis kaklu, kā rezultātā šogad viņam iespēja liegta startēt skaistumkonkursā.

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notika grandiozs šovs, ko režisējis horeogrāfs un režisors, ko TV skatītāji atminas kā jestro TV šova «Dejo nost!» uzvarētāju Denisu Tumakovu.

Rēzeknes skaistākais puisis Artis Salinieks balvā saņēma pulksteni, bet skaistākā rēzekniete Santa Seržante saņēma kroni ar «Swarovski» kristāliem, kas ir roku darinājums.

«Mis un Misters Foto 2012» tika nominēts Ivans Smirnovs un Laima Studente. Titulu «Vicemis un Vicemisters Rēzekne 2012» saņēma Jānis Freibergs un Liliana Garkalne.

«Mis Rēzekne 2012» uzvarētājai Santai Seržantei aģentūra «Mis Latvija» palīdzēs sagatavoties starptautiskajam konkursam Ķīnā - «Miss All Nations 2012». Fogele sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», raksturojot Rēzeknes skaistāko meiteni, atzina, ka viņa lieliski runā angļu mēlē, kā arī ir muzikāla, labi dzied un spēlē saksofonu.

Skaistumkonkursu vadīja divi Latvijā populāri dziedātāji - Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe un Lauris Reiniks. Savukārt konkursa noslēguma izgājienā muzikālu priekšnesumu sniedza karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto Meloni.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu