Vārpiņas vīrs nesēro par izjukušo laulību un atrod jaunu mīļāko (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Pēc šķiršanās no TV3 ziņu vadītājas Agneses Vārpiņas Krievijā pazīstamais lektors un grāmatu autors Nikolajs Šestakovs nevis sēro par neizdevušos laulību, bet gan izgājis sabiedrībā ar jauno draudzeni. Nikolajs ar savu daiļo pavadoni apmeklēja Krievijas komponista Igora Krutoja un viņa sievas Olgas smaržu prezentāciju.

Pērnā gada nogalē Nikolajs Šestakovs pašķīrās no sievas un sava dēliņa mātes Agneses Vārpiņas. Pēc abu kopdzīves iziršanas Agnese bija skopa komentāros, bet Nikolajs neslēpa sarūgtinājumu par neizdevušos laulību un atzina, ka pēc šķiršanās nepieciešams ilgs laiks, lai atgūtos.

Nikolajs jau atguvies un atradis jaunu draudzeni. Viesojoties Rīgā ar savu jauno pavadoni, Nikolajs apmeklēja Krievijas komponista Igora Krutoja un viņa sievas Olgas jaunā OKKI aromāta «La Muse» prezentāciju.

Jaunais pāris izvēlējies apģērbu saskaņotos toņos
Jaunais pāris izvēlējies apģērbu saskaņotos toņos Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Agnese un Nikolajs iepazinās 2006. gada nogalē, bet 2008. gada sākumā viņi apprecējās. Jau pēc pāris mēnešiem pasaulē nāca abu kopīgais dēliņš Ričards. Dzīvesbiedri neslēpa, ka ir laimīgi savā ģimenē. Arī saviesīgus pasākumus Agnese un Nikolajs apmeklēja kopā un abi burtiski staroja no laimes. Taču skaistais mīlas stāsts beidzās un Agnese un Nikolajs šķīra savu laulību. Nu kādreizējie dzīvesbiedri ir laimīgi savās jaunajās attiecībās.

Pa "Galeriju Centrs" Krievijā populārais lektors Nikolajs Šestakovs pastaigājās sadevies rociņās ar savu jauno mīlestību
Pa "Galeriju Centrs" Krievijā populārais lektors Nikolajs Šestakovs pastaigājās sadevies rociņās ar savu jauno mīlestību Foto: Santa Sergejeva/Sejas

TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa ir kopā ar Latvijas populāro hokejistu Sandi Ozoliņu. Agneses un Sanda mīlestības pilnās attiecības dzīvesstila portāls «Sejas» piefiksēja vasaras lielākajā mūzikas festivālā «Positivus» Salacgrīvā. Abi mīlnieki atpūtās VIP teltī, kā arī ar lielu interesi vēroja dažādu mūziķu koncertus.

Nikolajs Šestakovs smaržu prezentācijā sastapa arī savu paziņu, aktrisi Zani Vaļicku
Nikolajs Šestakovs smaržu prezentācijā sastapa arī savu paziņu, aktrisi Zani Vaļicku Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu