Asās izjūtas kopā ar aktieri Stethemu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV6 ekrānos augustā pirmdienu vakaros varēs baudīt filmas, kurās galvenajā lomā ir karstasinīgais britu aktieris Džeisons Stethems. Skatītājiem tiks piedāvātas kinolentes, kas aizvien spēj aizraut elpu, - «Adrenalīns», «Itālijas variants» un «Revolveris» - asu izjūtu cienītājiem noteikti patiks. Baudiet spraigas emocijas pirmdienās ar šarmanti skarbo aktieri Stethemu jau no 6. augusta 22:00 tikai TV6 kanālā!

Uz lielajiem ekrāniem Džeisons Stethems parādījies salīdzinoši nesen, bet, pateicoties filmām «Kurjers» un «Revolveris», viņu pazīst gandrīz ikviens. Aktieris kādu laiku ir trenējies jauktajās cīņu mākslās un diezgan labi pieprot kikboksu, tāpēc ir pieņēmis izaicinājumu un

piepildījis savu sapni dubultā - gan filmējoties, gan izpildot kaskadiera cienīgus trikus.

Aktiera tēlojums un filmā notiekošās darbības noteikti skatītājus neatstās vienaldzīgus un liks to asinīm ritēt straujāk. Tā ik pirmdienu tikai TV6 zilajos ekrānos!

Kad adrenalīns ņem virsroku

Pirmajā iepazīšanās vakarā aktieris Dž.Stethems atveidos profesionālu slepkavu Čevu Čeliosu asa sižeta filmā «Adrenalīns». Čevs atklās, ka viņa bijušais darba devējs asinīs ievadījis indi ar nosaukumu «Pekinas kokteilis». Tās izpausmes ir nežēlīgas - ja sirdsdarbības ātrums palēnināsies, viņš mirs. Viņam jāuztur augsts adrenalīna līmenis, lai izdzīvotu, un jātraucas pa Losandželosas ielām, meklējot pretindi. Vai Čevam izdosies atriebties saviem ienaidniekiem, pirms būs atradis pretindi?!

Nodevējs savējo vidū

Otrā tikšanās reize ar Dž.Stethemu būs asa sižeta filmā «Itālijas variants». Plāns ir tik nevainojams, ielaušanās - ideāla, bēgšana - gluda. Vienīgais, ko Čārlijs Krokers nebija paredzējis, ir nodevējs paša komandā. Pēc tīri nostrādātas zelta stieņu zādzības kādā īpaši apsargātā mājā Venēcijā Čārlijs un viņa komandas biedri - Stīvs, datorists Lails, auto speciālists Robs, sprāgstvielu eksperts Kreisā Auss un seifu uzlaušanas veterāns Džons Bridžers - nespēj vien noticēt, ka nodevējs ir viens no viņiem. Ceļā uz Kaliforniju komandai pievienojas seifu uzlauzēja Stella, nu visi kopā plāno atgūt laupījumu un atriebties nodevējam.

Gaja Ričija «Revolveris»

Nākamā filma, kurā varēs sastapt Dž.Stethemu, būs scenārija autoru Gaja Ričija un Lika Besona detektīvs «Revolveris». Stāsts par spēlmani un blēdi Džeiku Grīnu, kurš vienmēr pinies ar neuzticamiem cilvēkiem, tādēļ septiņus dzīves gadus bijis spiests pavadīt cietumā. Pēc atbrīvošanas Džeiks kļūst neuzveicams pie spēļu galda, jo no diviem noslēpumainiem cietumniekiem ir samācījies krāpšanas formulu. Nu viņš ir gatavs atriebties Mačam - cilvēkam, kas vainojams viņa nokļūšanā aiz restēm. Cīņa var sākties!

Pirmdienas kopā ar Stethemu

6.augustā 22:00 «Adrenalīns» (Crank)

13.augustā 22:00 «Itālijas variants» (The Italian job)

20.augustā 22:00 «Revolveris» (Revolver)

Pirmdienas ar karstasinīgo Džeisonu Stethemu jau no 6. augusta plkst. 22:00 TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu