Breda Pita māte nokaitinājusi Džoliju (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktiera Breda Pita māte Džeina acīmredzot lieliski zina, kā nokaitināt savu nākamo vedeklu Andželīnu Džoliju: tagad uzņēmīgā vīramāte sākusi kritizēt Andželīnas izmantotās audzināšanas metodes.

Nav noslēpums, ka Breda un Andželīnas meita Šailo dod priekšroku puiciskam ģērbšanās stilam un itin visā cenšas atdarināt savus vecākos brāļus.

Andželīna meitas vēlmēm nepretojas, savukārt Džeinai Pitai acīmredzot mazmeitas uzvedības un ģērbšanās stils itin nemaz nepatīk.

Pārim tuvi avoti ziņo, ka Andželīnu saniknojusi vecmāmiņas rīcība, mazmeitai dāvinot meiteņu apģērbu: «Džeina uzstāj, ka Šailo jāģērbjas kā meitenei, tādēļ nepārtraukti pērk viņai princešu kleitas, savukārt Andželīnai tas šķiet nepieņemami.»

Jāpiebilst, ka tā nav pirmā reize, kad Džeina sanikno Andželīnu. Visai nesen Breda māte uzrakstīja vēstuli vietējai avīzei, kurā aicināja amerikāņus nākamajās vēlēšanās balsot pret Baraku Obamu, jo viņš atbalsta seksuālās minoritātes. Runā, ka uzreiz pēc tam Džolija savai nākamajai vīramātei izteikusi pārmetumus, ka viņa saviem mazbērniem rāda sliktu piemēru.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu