Sākas jauns šovs «Mūsdienu Latvijas garša» (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 3. jūlija TV3 būs jauns raidījums «Mūsdienu Latvijas garša», kurā deviņi Latvijas pavāri sacentīsies par Latvijas garšas meistara titulu. Sacensībās vērtēs pavāru ēdienu gatavošanas oriģinalitāti, darba kultūru virtuvē, kā arī ēdienu servēšanu un pasniegšanu.

Sacensībās piedalīsies tādi Latvijā zināmi pavāri kā Ingmārs Ladigs, Andris Rumītis, arī jaunais un ambiciozais Artūrs Freibergs u.c.

Savukārt žūrijā būs «Live Riga» vadītāja Vita Jermoloviča, šefpavārs Māris Jansons un zemnieks Mareks Bērziņš.

Raidījumu vadīs Ints Teterovskis.

Raidījuma skatītāji varēs vērot aizraujošus mirkļus restorānu virtuvēs, jo kameras pavāriem sekos līdzi visu laiku. Būs iespēja vērot šefpavāru attiecības ar saviem palīgiem, noklausīties viņu sarunās, redzēt viņu emocijas. Plīsīs glāzes un trauki, kā arī būs smiekli un dejas pie plīts.

«Virtuve ir ikviena pavāra svētnīca, un šī bija pirmā reize, kad ļāvu tajā viesoties cilvēkiem ar kamerām. Jau tā ikdiena restorāna virtuvē ir ļoti saspringta un visai nervoza, bet kameras, kas nepārtraukti vēroja ikvienu kustību, šo spriedzi tikai palielināja. Domāju, ka skatītājiem būs ko redzēt un dzirdēt. Šī ir unikāla iespēja, jo katru dienu pavāri neļauj ieskatīties savā virtuvē,» saka restorāna «Eksports» šefpavārs Artūrs Freibergs.

Foto: publicitātes

Raidījumā piedalīsies pavāri no dažādiem Latvijas reģioniem un skatītāji varēs just līdzi gan pavāriem, kuri gatavo smalkos Rīgas restorānos, gan Latgales lauku sētā vai Zemgales krodziņā.

Pavāru sacensības noslēgsies rudenī ar grandiozu finālu, kurā noskaidrosim, kurš ir vismeistarīgākais un oriģinālākais Latvijas pavārs.

«Mūsdienu Latvijas garša» producente Elīna Doļģe: «Lai atklātu gardākos mūsdienu Latvijas ēdienus, mēs devāmies garšas ekspedīcijā. Latvija ir bagāta ar dabas veltēm un produktiem, kurus bieži nenovērtējam vai nemākam izmantot, tā vietā izvēloties citu zemju ēdienus. Mūsu lozungs, veidojot raidījumu, ir atklāt latvisko, taču mūsdienīgā skanējumā. Raidījums lieliski parādīs, cik svarīga ir cilvēka personība, viņa attieksme un aizrautība, lai gūtu panākumus.»

Skatītāji raidījumu katru otrdienas vakaru varēs vērot TV3 ekrānos jau no 3. jūlija.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu