Top jauna muzikāla brīvdabas komēdija «Teic, kur zeme skaistākā...» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar vairākās Latvijas pilsētās ar muzikālu brīvdabas komēdiju «Teic, kur zeme skaistākā…» viesosies «Muzikālais teātris 7», informē «Izklaides producentu apvienības 7» pārstāve Maija Tālberga. Muzikālās komēdijas «Teic, kur zeme skaistākā...» pirmizrāde 20.jūlijā tradicionāli notiks Saulkrastu estrādē. 21.jūlijā «Muzikālais teātris 7» viesosies Madonā, 27.jūlijā - Ikšķilē, 28.jūlijā - Tukumā, 3.augustā - Valmierā, 4.augustā - Alūksnē, 10.augustā - Bauskā, 11.augustā - Saldū, bet izrāžu tūres noslēgums, kā ierasts, 18.augustā notiks Kuldīgā.

Kā stāsta Tālberga, «jaunajā muzikālajā komēdijā »Teic, kur zeme skaistākā...« viss būs kā pasakā. Būs karalis un princese, ministrs, dārznieks, pasaku tēli - rūķis un trīsgalvainais pūķis, un, protams, jokdaris un galminieki. Būs dziesmas, dejas un pasakainas pārvērtības, pasakaina nekaunība, pasakaina nodevība, pasakaina mīlestība un pasakaini pārpratumi. Visi pasakas varoņi dzīvos pasakainu dzīvi, kas reizēm tik pasakaina neliksies. Tā notiek arī pasakās. Turklāt pasakaini liksies arī tas, ka daži pasakas varoņi šķitīs jau kaut kur sastapti. Jo stāsts būs par cilvēkiem, par šodienu.»

Lomās iejutīsies Maija Doveika, Andris Ērglis, Akvelīna Līvmane, Juris Kalniņš, Jolanda Suvorova, Jānis Skanis, Zigurds Neimanis, Mārtiņš Brūveris, Valters Krauze, Ieva Sutugova, Nikolajs Puzikovs, Atis Auzāns, «Oranžā kora» dziedātāji, Voldemārs Šoriņš un Alberts Kivlenieks.

Izrādes scenogrāfija uzticēta Jānim Jansonam, horeogrāfija - Kivleniekam, savukārt visiem labi zināmu dažādu paaudžu un stilu dziesmu aranžējumi nodoti Auzāna pārziņā. Izrādes autors un režisors ir Voldemārs Šoriņš.

Biļetes uz muzikālo komēdiju «Teic, kur zeme skaistākā…» iepriekšpārdošanā nopērkamas «Biļešu paradīze» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv», bet jūnija sākumā tās būs pieejamas viesizrāžu pilsētu kultūras namos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu