Muzeju nakts, maratons u.c. brīvdienu ceļvedī (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē visā Latvijā norisināsies Muzeju nakts pasākumi, notiks vērienīgais «Nordea» Rīgas maratons, Amatu ielas svētki Vecrīgā un starptautisks keramiķu festivāls Daugavpilī, Jānis Stībelis prezentēs albumu ar lielkoncertu Kongresu namā... Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras nedēļas nogales ceļvedī!

PASĀKUMI

Muzeju nakts

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Amatu ielas svētki

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Vēstures nakts Rīgas Zooloģiskajā dārzā

Foto: publicitātes

Biļetes pie ieejas zoodārzā.

«Nordea» Rīgas maratons

Foto: publicitātes

Vienkārši interesentiem ieeja bez maksas, dalībniekiem jāreģistrējas maratona mājaslapā (sk. resursus).

«Latgales māla trauks»

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Jēkabpils novada svētki

Foto: publicitātes

19. maijā plkst. 10 Zasas pagastā notiks svinīgā svētku atklāšana, darbosies tirgus un notiks deju uzvedums «Saule sēja sudrabiņu». No plkst. 10.30 kultūras nama izstāžu zālē būs apskatāma fotoizstāde «Mūsu Sēlija» un Jēkabpils mākslas skolas Zasas filiāles audzēkņu darbu izstāde. Plkst. 11.30 sāksies lekcija «Raibais ducis», kurā piedalīsies Rīgas zoodārza pārstāvji ar dresētiem dzīvniekiem, bet plkst. 12.30 Zasas vidusskolas sporta laukumā - suņu izstāde un dresēto suņu paraugdemonstrējumi.

Novada svētku noslēguma pasākums «Zem debestiņas, zem vienas saules» Rubenes pagasta brīvdabas estrādē sāksies plkst. 20. Svētku koncerta pirmajā daļā «Pavasara saules ritmi» uzstāsies Denisa Pašķeviča kvintets «Funk Therapy», bet otrajā daļā «Pavasara saules dejas» - Jēkabpils novada un Jēkabpils tautas deju kolektīvi «Rasa», «Luste», «Solis», «Dzirnupīte», «Sadancis» un Rubenes kultūras nama jauniešu deju kolektīvs, «Dejotprieks» no Aknīstes un koris «Putni». Pasākuma turpinājumā notiks zaļumballe «Pavasara retro dejas», spēlēs Daugavpils pūtēju orķestris «Daugava», nakts koncerts «Pavasara mēness dejas» un diskoballe kopā ar grupu «Tranzīts».

Pasākuma biļetes pie ieejas.

KONCERTI

«Iespējams II»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Zigmars Liepiņš

Foto: TVNET

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

bū-š

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs vai bilesuserviss.lv.

Latvijas Radio koris

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

Liepājas simfoniskais orķestris

O. Petrauskis
O. Petrauskis Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs vai bilesuparadize.lv.

Jānis Stībelis

Foto: TVNET

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs vai bilesuserviss.lv.

Otrais «Positivus» ieskaņas pasākums

Foto: TVNET

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs vai bilesuserviss.lv.

Deju kompānijas «JVClubs» šovs

Foto: publicitātes

Biļetes stundu pirms pasākuma Siguldas pilsētas kultūras namā. Cena – Ls 4.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

«Alā» (Smilšu 16) 18. maijā plkst. 21 uzstāsies «Dimantu māsas», bet 19. maijā plkst. 21 «Los Daugavas Nens».

«Aptiekā» (Mazā Miesnieku 1) 19. maijā spēlēs DJ Uģis Briedis, bet 20. maijā plkst. 12 notiks pasākums «Esi vafelē svētdienā», kurā uzstāsies «Gaujarts».

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 18. un 19. maijā plkst. 21.30 notiks kluba jubilejas koncerti, kuros uzstāsies «Bite's Blues Band», «Cool Men Report» un «Latvian Blues Band».

«Bubamara» (Audēju 8) 18. maijā plkst. 22 uzstāsies «KuchenBeat» un spēlēs DJ Imants Koķis, bet 19. maijā plkst. 21.30 uzstāsies «Catherine Band» un «Skich», kā arī spēlēs DJ Māris Balodis.

«Coco Loco» (Pēterbaznīcas 17) 19. maijā Muzeju nakts ietvaros notiks pasākums «Kalnracis uz moča Iž», kurā spēlēs DJ Kone un DJ Heincha.

«Četros baltos kreklos» (Vecpilsētas 12) 18. maijā plkst. 23 uzstāsies «Otra puse» un spēlēs DJ Andris Ozols, bet 19. maijā DJ Andis.

«Depo» (Vaļņu 32) 18. maijā plkst. 22 uzstāsies «The Flowers of Romance» (indie/punk; Igaunija), «Atlantida Saves» (indie rock; Krievija) un «CanZone», kā arī spēlēs DJ Guntis, bet 19. maijā plkst. 22 uzstāsies «Flynotes» (post-rock; Krievija), «Ca'Mel» un «The Wolf You Feed».

«I Love You» (Aldaru 9) 18. maijā spēlēs DJ Rišārs.

«Latvijas 1. Rokkafejnīcā – Reiterna namā» (Mārstaļu 2/4) 18. maijā plkst. 23 uzstāsies «Oranžās brīvdienas» un spēlēs DJ Susis, bet 19. maijā plkst. 21 uzstāsies Edijs Šnipke, bet plkst. 23 notiks Rokenrola ballīte kopā ar «Jammee Band».

LMA Studentu klubā (Raiņa 23) 18. maijā plkst. 23 uzstāsies «Honey Blonde» (Vācija), «Indygo» un «Black Apple Market».

«Ļeņingrad» (Kalēju 54) 18. maijā spēlēs DJ Tanheizers, bet 19. maijā tiks svinēta DJ Ma.Be. 33. dzimšanas diena.

«Melnajā piektdienā» (Brīvības 193c) 19. maijā plkst. 21 uzstāsies «Dirge» (Francija), «Pedigree» un «Talbot» (abas - Igaunija).

«Merlin» (Maskavas 4) 18. maijā plkst. 20 uzstāsies dziedātāja Ineta Rudzīte un akordeonists Kaspars Gulbis.

«Nabaklab» (Z. A. Meierovica 12) 18. maijā notiks pasākums «Riggajungle Fresh», kurā spēlēs DJ duets «Crystral Sound System», kā arī DJ SairaM, DJ Ragava, DJ Jeramy Hollow, DJ Nenormalizm, DJ Vibe55, DJ Arno, DJ Labais dāma un DJ Putin, bet 19. maijā Muzeju nakts pasākums, kurā spēlēs DJ Atis Žagars, Mixmaster Raitis, DJ Ernesto, DJ Arno, DJ Bombey un DJ Contour.

«Pie Labvēlīgā tipa» (Raiņa 21) 18. maijā notiks pasākums «Spiegu spēles», kurā spēlēs DJ Jax, bet 19. maijā notiks Muzeju nakts pasākums, kurā spēlēs DJ Japānis.

«Pulkvedim neviens neraksta» (Peldu 26/28) 18. maijā spēlēs DJ Artis Volfs un Mixmaster AG, bet 19. maijā notiks elektroniskās mūzikas festivāla «Shine Cafe» iesildīšanas pasākums, kurā spēlēs DJ Monsta, DJ Ksenia Kamikaza, DJ Zazzy, DJ Guretsky un DJ Nikulin.

«Ribs & Rock» (Grēcinieku 8) 18. maijā plkst. 21 uzstāsies Valdis Indrišonoks, bet 19. maijā plkst. 21 «The Blues Gang».

«Steiku haosā» (Audēju 2) 18. maijā plkst. 21 uzstāsies Marčello, bet 19. maijā plkst. 21 «The Black Cats».

«Steiku haosā» (Meistaru 25) 18. maijā plkst. 21 uzstāsies «The Blues Gang», bet 19. maijā plkst. 21 Marčello.

«Šokolādē» (Brīvības 109) 19. maijā plkst. 24 uzstāsies Miks Dukurs un «Positive For», kā arī spēlēs DJ Raymix.

«Ziggy» (Maskavas 12/2) 19. maijā plkst. 21 uzstāsies «Crow Mother» un kluba rezidentgrupa «Ziggy».

JAUNUMI RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: publicitātes

«Multikino» (Mūkusalas 71) no 18. maija sāks demonstrēt filmas «Diktators», «Kas gaidāms, kad gaidāms bērns» un «Leģendārais vikings Tors».

«Cinamon» (Brīvības 372) no 18. maija sāks demonstrēt filmas «Kas gaidāms, kad gaidāms bērns» un «Leģendārais vikings Tors» un kopš 16. maija jau demonstrē arī filmu «Diktators».

«Splendid Palace» (Elizabetes 61) 19. maijā plkst. 17 notiks pašmāju kristīgās dokumentālās filmas «Zilais krusts» prezentācija.

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. IKVIENS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU, KONCERTU VAI IZRĀDI ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu