Šovu «Okartes skatuve» pamet Toms Bokums (138)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdienas vakarā «Okartes skatuves» koncertā pēdējās divās vietās kopvērtējumā ierindojās Kašers un Sandija. Viņi sestdien kopā ar iekšējā balsojuma «upuri» - Tomu Bokumu - sēdās izbalsošanas krēslos. Tiesa, kā ap plkst. 21.15 vēstīja «Okartes skatuves» mājaslapa, šova muzikālais direktors Guntars Račs piešķīra imunitāti Kašeram.

Izbalsošanas raidījums, ko, kā ierasts, vadīja Māris Grigalis, sestdienas vakarā Kanālā 2 sākās pulksten 20.40, un tikai skatītāju ziņā bija lemt, kurš šovā paliks, bet kurš to pametīs.

Pēc skatītāju balsojuma rezultātiem «OKartes skatuvi» ceturtdaļfinālā bija jāpamet Tomam Bokumam. Viņš šovu pameta jau otro reizi, šoreiz diemžēl bez iespējas atgriezties.

Izbalsošanas rezultāti:

1. Oskars Deigelis - 3153 balsis

2. Sandija Vīgante - 2730 balsis

3. Toms Bokums - 1753 balsis

Piektdienas koncertā, kad uz «OKartes skatuves» skanēja dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, otro uzvaru šova pavasara sezonā izcīnīja Marta Ritova.

Komentāri (138)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu