Saulkrastu džeza festivāls organizēs meistarklases (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saulkrastu džeza festivāls "Saulkrasti Jazz 2010" šogad rīkos vairākas meistarklases, kur zināšanas varēs apgūt pie dažādiem ārvalstu pasniedzējiem, liecina festivāla mājaslapā publicētā informācija.

Festivāla meistarklasēs var pieteikties dalībnieki no astoņu gadu vecuma, un pieteikšanās ilgs līdz jūlija sākumam mājaslapā "www.saulkrastijazz.lv".

Bērniem un jauniešiem 13.starptautiskā džeza festivāla "Saulkrasti Jazz 2010" meistarklases notiks no 19.jūlija līdz 24.jūlijam Saulkrastos, atpūtas kompleksā "Minhauzena Unda".

Pūšamo instrumentu meistarklasi vadīs norvēģis Tore Johansens, vokāls nodarbības vadīs Berlīnes džeza dziedātāja Jakobīne Vlasmane, taustiņinstrumentu meistarklasi vadīs somu pianists Jonas Hāvisto, basistu meistarklases vadīs Leipcigas Mūzikas un teātra universitātes un Berlīnes Džeza institūta pasniedzējs Pepe Berns, ģitāras meistarklases vadītājs būs gruzīnu ģitārists Temurs Kvitelašvili, bet sitamo instrumentu meistarklasi vadīs bulgārs Venko Poromanskis.

Darbs nedēļu ilgajās festivāla radošās darbnīcas meistarklasēs pieredzējušu mūziķu vadībā sniegs iespēju muzikāli pilnveidoties, apgūstot jaunas nianses sava instrumenta spēlē, spēles tehnikā, kā arī iegūt neatsveramu pieredzi, muzicējot kopā ar pedagogiem un improvizētā saspēlē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu