Šova blondīnei Sandijai apnikušas attiecības ar Kašeru (52)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pašķīrušies LNT muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» romantiskais pāris – blondā Sandija Vīgante (18) un Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis (25). Kā šķiršanās iemeslu Sandija min kašķus un domstarpības, dzīvojot diendienā kopā ar Kašeru šova dzīvoklī.

Sarunā ar TVNET Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis atklāj, ka pēc šķiršanās, viņš turpina sarunāties un neignorē Sandiju. «Tikai tagad tas viss ir savādāk,» viņš nosaka.

Savukārt Sandija pēc šķiršanās no Kašera samainījās ar gultām ar Antru Stafecku, lai tikai nebūtu jāguļ blakus Kašeram.

Vaicājot, kāpēc Sandija un Kašers nolēmuši neturpināt savas romantiskās attiecības, Sandija skaidro, ka bija nogurusi no kašķiem un domstarpībām: «Man vienkārši tas viss apnika. Nemitīgi strīdamies un atkal viss kārtībā. Es negribu, lai tā tas turpinās.

Tādēļ pieņēmu lēmumu - izvairīties no kontakta ar Kašeru.

Tā ir daudz foršāk!

Sandija un Kašera attiecības vairs nav kā iepriekš. Abi kļuvuši viens pret otru atturīgi
Sandija un Kašera attiecības vairs nav kā iepriekš. Abi kļuvuši viens pret otru atturīgi Foto: TVNET

Kas par daudz, tas par skādi! 24 stundas un 7 dienas nedēļā būt kopā jau 11 nedēļas - tas ir par daudz. Iespējams, ka viss būtu savādāk, ja mēs nepavadītu katru dienu kopā un atrastos ārpus šova. Šobrīd, esot šovā, es labāk izvairos no kontakta, lai nebūtu atkal problēmas un jauni strīdi,» attiecību pieredzi TV šovā analizē Sandija Vīgante. Viņa arī nav pārliecināta, vai vēl jūt simpātijas pret Kašeru. «Šajā situācijā nevar neko par jūtām spriest, jo, atrodoties šovā, mūsu attiecības bija tik negatīvas palikušas, ka negribu spriest par jūtām. Ir teiciens, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. Domāju, ka šis ir tas gadījums. Abpusēji,» viņa nosaka.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu