Pirmdien šovā «OKartes skatuve» – atgriešanās vakars (58)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmdien, 16. aprīlī, pulksten 20.40 izklaides Kanāla 2 tiešraidē būs iespēja dzirdēt muzikālā šova «OKartes skatuve» izbalsoto dalībnieku koncertu. Tikai jūs, skatītāji, noteiksiet, kurš no visiem izbalsotajiem dalībniekiem varēs atgriezties un turpināt cīņu par galveno lomu mūziklā.

Kopš «OKartes skatuves» sākuma janvāra vidū esam iepazinuši vairāk nekā 20 spēcīgu, uzņēmīgu un mērķtiecīgu jauniešu. Šobrīd tikai puse no viņiem turpina cīņu par uzvaru un galveno lomu mūziklā. Pārējiem – izbalsotajiem dalībniekiem – tiks dota vienreizēja iespēja sevi pierādīt vēlreiz.

Tie dalībnieki, kuri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā, pirmdien būs aicināti viesoties dzīvoklī, lai skatītāji varētu viņus vērtēt visas dienas garumā. Savukārt pulksten 20:40, kā ierasts, vakara tiešraidē izbalsotie dalībnieki izpildīs iepriekš sagatavotas dziesmas un centīsies pierādīt, ka tieši viņi ir pelnījuši otru iespēju cīnīties par galveno lomu mūziklā.

Tikai jūs, skatītāji, noteiksiet to laimīgo, kurš atgriezīsies šovā «OKartes skatuve».

Atbalsti savu favorītu emocionālajā atgriešanās koncertā pirmdien, 16. aprīlī, pulksten 20.40 izklaides Kanāla 2 tiešraidē!

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu