«Okartes skatuvi» pamet Toms Bokums (127)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sestdienas vakarā tiešraidē risinājās LNT šova «Okartes skatuve» izbalsošana. Atšķirībā no iepriekšējās reizes, kad šovu nācās pamest uzreiz diviem dalībniekiem, šoreiz šovu pameta viens - Toms Bokums.

Uz izbalsošanas strīpas sēdās 10.vietas ieguvējs Edgars Krūmiņš un Toms Bokums, kurš pēc piektdienas koncerta ierindojās 11.vietā. Iekšējais balsojums lēma, ka viņiem pievienojas Oskars Deigelis (viņš ar četrām balsīm «uzvarēja» iekšējā balsojumā).

Visu izbalsošanas laiku skatītāji pārliecinoši lielāko atbalstu atdeva Oskaram, kurš rezultātā saņēma 1804 balsis. No viņa daudz neatpalika Edgars, kurš balsošanas noslēgumā bija sapelnījis 1538 balsis.

Toms šoreiz visu tiešraides laiku iepalika no saviem diviem vakara kolēģiem un kopumā nopelnīja 721 balsi. Līdz ar to pēc divu mēnešu ilgas dalības Toms savas gaitas «OKartes skatuves» šovā ir beidzis.

Viņu šovā nomainīja jauna dziedātāja Sabīne Prenclava, kura, starp citu, ir Toma novadniece - Sabīne ir no Liepājas rajona Purmsātiem, kas ir blakus Toma dzimtajai Vaiņodei.

Komentāri (127)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu