«Okartes skatuves» mīlnieki iepērkas Rīgas Centrāltirgū (48)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lai sagādātu pārtiku visai nedēļai, TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» mīlētāju pārīši – Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts, kā arī Marta Ritova un Mārtiņš Ruskis Rīgas Centrāltirgū piepirka ar gaļu, pastēti, desām un dārzeņiem milzīgu tirgus somu.

Katru nedēļas nogali LNT un izklaides «Kanāla 2» jaunie censoņi iegādāt pārtiku dodas uz Rīgas Centrāltirgu vai Matīsa tirgu. Šoreiz no savas mājvietas «OKartes skatuves» dzīvokļa Elijas ielā uz Rīgas Centrāltirgu ceļu mēroja šova «saldie pārīši» - Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts, kā arī Marta Ritova un Mārtiņš Ruskis.

Sarunā ar TVNET Sabīne Berezina atklāja, ka arī pirms dalības TV šovā viņa bija iecienījusi pārtiku iegādāties nevis lielveikalos, bet Rīgas Centrāltirgū. Tādēļ tirgus paviljonos Sabīne jutās brīvi kā zivs ūdenī. «Ar draudzenēm jau pirms šova nācām iepirkties uz tirgu. Bijām atradušas lētu saldumu tirdzniecības vietiņu. Tirgū pārtiku iegādājāmies visai nedēļai. It īpaši slavējams ir fakts, ka šeit var iegādāties svaigus lociņus un dillītes. Gaļas paviljonā ir bagātīga gaļas izvēle. Īpaši esmu iecienījusi vistas gaļu. Tirgū ar smaidu un humoru, parunājoties ar pārdevējām, var nokaulēt cenas,» stāsta Sabīne Berezina, kura ir ne tikai talantīga dziedātāja, bet arī čakli saimnieko virtuvē. To apliecina arī Sabīnes mīļotais puisis Kristaps Pujāts. Viņš atklāj, ka Sabīnes «firmas ēdiens» ir siera salāti.

Šova «saldajam pārītim» Sabīnei un Kristapam šī bija pirmā reize, kad abi iepirkās Rīgas Centrāltirgū, un atzina, ka tik traki nav bijis. Mīlnieki esot ļoti draudzīgi izstaigājuši paviljonus un iegādājušies dažādas ēdamlietas.

Turklāt izdevies arī nokaulēt cenas, jo pārdevējas atpazinušas savus iemīļotos šova varoņus.

Sabīnei un Pujātam tirgū pievienojās arī šovā dzimušais mīlētāju pāris Marta Ritova un Mārtiņš Ruskis. Viņi bija sajūsmā, ka divatā var izrauties no šova telpām un ieelpot svaigu gaisu. Mārtiņš iegādāties pārtiku visiem šova dalībniekiem uz tirgu gājis jau vairākas reizes. Pat šova administrācija atzinusi, ka Ruski sūtīt uz tirgu ir tīrais prieks, jo viņam lieliski vedas sarunas ar pārdevējiem, nokaulējot cenas dažādiem pārtikas produktiem. «Ja gadās foršas pārdevējas, var pat latu no pirkuma summas nokaulēt. Man pašam ļoti patīk iepirkties gaļas paviljonā. Patīk arī zivju paviljons, ja vien tur nebūtu tā specifiskā smarža.

Esmu liels vistas gaļas un zivju piekritējs,» iepirkšanās procesu Rīgas Centrāltirgū raksturo Mārtiņš.

«OKartes skatuves» censoņi tirgū iegādājās gan gaļu, gan mājās gatavotas desas un aknu pastēti, kā arī dārzeņus un pirmos pavasara vēstnešus – pūpolus, ar kuriem jau izdekorējuši šova dzīvokli.


Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu